Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Dino Merlin - Skoro Ce Zima

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
Zvezde
  • Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću

    Prestižni portal Eurovision on top koji promoviše muzičke vesti i zvezde iz cele Evrope, preneo je vest da je Zdravko Čolić, velikan regionalne muzičke scene, primio dve nagrade Naxi radija, među kojima je i najznačajnija radijska nagrada u našoj zemlji - Naxi Zvezda za sva vremena, a koja svedoči o njegovoj neprolaznosti i popularnosti širom bivše Jugoslavije.

  • Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić

    Sinoć je u Centru za kulturnu dekontaminaciju otvorena izložba likovnih radova Bisere Veletanlić, koja će za posetioce biti otvorena do 20. oktobra.

  • Belan slavi Đavole u Beogradu Belan slavi Đavole u Beogradu

    Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens 10. i 11. novembra (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu održaće koncert posvećen pesmama Đavola, povodom 35 godina od izlaska prvog singla legendarne splitske grupe. Belan svira Đavole u okviru koncertnog serijala promoterske kuće Long Play "Pod maskama".

  • Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima

    Dokumentarni film Bojsi u Beogradu, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u Cineplexx bioskopima.

  • Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane

    Umetnica svetskog glasa Amira Medunjanin održaće koncerte 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u rasprodatoj Kombank dvorani, gde će prvi put pred beogradskom publikom nastupiti u pratnji vrsnog harmonikaša i klarinetiste Mustafe Šantića, jednog od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, saopštava Long Play.

  • 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III

    ROCKTOBER obeležava 50 godina od izlaska albuma „III“ grupe Led Zeppelin. Reč je o izdanju koje predstavlja prelomni momenat u diskografiji ove kultne grupe.

  • Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007 Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007

    Bili Ajliš, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, februara ove godine predstavila je zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu, „No Time To Die“.

  • Amira Medunjanin pozdravlja beogradsku publiku Amira Medunjanin pozdravlja beogradsku publiku

    Pevačica Amira Medunjanin poručila je u video poruci fanovima da se "neizmjerno raduje" dolasku u Beograd za koncerte koje će održati 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani.

  • Još jedan novi aranžman velikog hita Još jedan novi aranžman velikog hita

    Bajaga i Instruktori uspešno promovišu novi album Ovaj svet se menja, a danas je publika imala priliku da premijerno čuje novu verziju pesme Ja sam se lozio na tebe.

  • Željko Joksimović dobio video igricu Željko Joksimović dobio video igricu

    Lik i delo Željka Joksimovića bili su inspiracija timu mladih talentovanih ljudi studija "Miracle Dojo" koji su napravili igricu "PopStar adventure" u kojoj se igrači mogu susresti sa animiranom verzijom jednog od najpopularnijih pevača, muzičara i kompozitora sa ovih prostora.

  • Hoakin Finiks i Mara Runi postali roditelji Hoakin Finiks i Mara Runi postali roditelji

    Glumački par Hoakin Finiks i Mara Runi postali su roditelji dečaka kome su dali ime River, po Finiksovom pokojnom bratu, piše magazin People.

  • Preminula Isidora Žebeljan Preminula Isidora Žebeljan

    Posle duge bolesti 29. septembra u Beogradu je preminula kompozitorka i redovna članica SANU Isidora Žebeljan, piše RTS.