Slušate: Dodir noći

Pesma: Djordje Balašević - Provincijalka

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Provincijalka
    2. Oliver Mandić - Biću tvoj
    3. Tony Cetinski - Zena Nad Zenama
    4. Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
    5. Boris Rezak - Voli me
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Parazit trijumfovao na 92. dodeli Oskara Parazit trijumfovao na 92. dodeli Oskara

    Na održanoj dodeli Oskara film Parazit čiju režiju potpisuje južnokorejski reditelj Bong Džun-ho apsolutni je pobednik ovogodišnjih nagrada koju dodeljuje američka Akademija filmskih umetnosti i nauka. Ne samo da je upisao u istoriju kao prvi film van engleskog govornog područja koji je osvojio glavnu nagradu za Najbolji film, već je osvojio i nagradu za najbolju režiju, najbolji originalni scenario i Najbolji film van engleskog govornog pordručja.

  • Šulić: Četiri godišnja doba pred punim Sava Centrom Šulić: Četiri godišnja doba pred punim Sava Centrom

    Sinoć, 6. februara čelista Luka Šulić je u pratnji orkestra predstavio Vivaldijeva "Četiri godišnja doba" u aranžmanu za violončelo. Popularnost kod beogradske publike Šulic je stekao kao član dua "2CELLOS" sa kojim je imao veoma posećene koncerte u prestonici, a sinoćnja puna sala Sava Centra još jednom je potvrdila naklonost beogradske publike prema mladom vituozu.

  • Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212 Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212

    U Pozorištu Ateljeu 212, na Sceni Petar Kralj u petak 7 februara je premijera predstave „Lažljivica“ Nikolaja Koljade, u prevodu Novice Antića i režiji Stefana Sablića.

  • Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar

    Muzička diva Josipa Lisac, odnedavno dobitnica "Porina" za životno delo, video porukom pozvala je Beograđane i sve svoje fanove da dođu na njen koncert za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u beogradskom Sava centru, gde će joj specijalni gost biti Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

  • Stikeri Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih Stikeri Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

    Popularni pevač Sergej Ćetković, koji ove godine slavi dve decenije uspešne karijere, uz novi album koji uveliko priprema i veliku regionalnu turneju, odlučio je da svoju publiku obraduje i zvučnim stikerima.

  • Tre sorele ponovo na pozorišnim daskama Tre sorele ponovo na pozorišnim daskama

    Predstava "Tre sorele" po tekstu Stevana Кoprivice u režiji Milana Кaradžića, nakon 16 godina ponovo će doživeti premijeru na daskama Zvezdara teatra, 7. februara. Tim povodom, danas je u pomenutom teatru održana konferencija za novinare na kojoj je govorio autorski tim predstave, kao i Dušan Kovačević, direktor pozorišta.

  • Nastavak turneje: Čolić rasprodao koncert u Kraljevu Nastavak turneje: Čolić rasprodao koncert u Kraljevu

    Posle niza beogradskih koncerata za koje su karte planule neverovatnom brzinom, Zdravko Čolić ne prestaje da ruši rekorde. Turneja „Ono malo sreće“ nastavlja se i u ovoj godini, a prvi koncert održaće se u Kraljevu, 5. marta, saopštava Čolićev PR tim.

  • Četiri godišnja doba u Šulićevoj interpretaciji Četiri godišnja doba u Šulićevoj interpretaciji

    U sredu, 6. februara čelista Luka Šulić, održaće beogradski koncert u Velikoj dvorani Sava centra u okviru turneje kojim promoviše svoj prvi solo album "Četiri godišnja doba".

  • Finale Super Bowl-a: Ovacije za Šakiru i JLo Finale Super Bowl-a: Ovacije za Šakiru i JLo

    Tradicionalno, poluvreme finalnog Super Bowl-a obeleži nastup neke od najvećih zvezda šou biznisa, a ove godine, publika je imala poseban ugođaj, jer je prisustvovala nastupu dveju muzičkih zvezda - Šakire i Dženifer Lopez.

  • Vukašin Marković gost Josipe Lisac Vukašin Marković gost Josipe Lisac

    Frontmen benda Irie FM Vukašin Marković biće specijalni gost Josipe Lisac na njenom koncertu za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u Sava centru u Beogradu.

  • Jura i Film: Zakazan i drugi beogradski koncert Jura i Film: Zakazan i drugi beogradski koncert

    Legendarni muzičar Jura Stublić i njegov Film posle prvog rasprodatog koncerta 29. februara u "Amerikani", zbog izuzetnog interesovanje publike održaće 15. marta (21:00) i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda, saopštava Long Play.

  • Posle 22 godine u istoj predstavi Posle 22 godine u istoj predstavi

    Atelje 212 obnavlja predstavu ART u petak 31. januara u 20h na sceni Mira Trailović, posle 22 godine. Glumačka postavka je kao pre 22 godine i čine je Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić i Branislav Zeremski, dok režiju potpisuje Alisa Stojanović.