Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Doris Dragović - Sto je od mene ostalo

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
    2. Neki To Vole Vruće - Kakva noć
    3. Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
    4. Goran Karan - Ne salji ladje
    5. Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Zvezde
  • Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu

    Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.

  • Najlepše aprilske note: Sve je spremno za Beogradsko proleće! Najlepše aprilske note: Sve je spremno za Beogradsko proleće!

    U subotu, 22. aprila u mts Dvorani održava se festival Beogradsko proleće, a ovaj muzički događaj okupiće izvođače iz celog regiona, te brojne poštovaoce prestižnog muzičkog festivala koji se od prošle godine ponovo održava nastavljajući njegovu dugu tradiciju.

  • Đule Van Gogh: Spremamo žestoku klupsku svirku Đule Van Gogh: Spremamo žestoku klupsku svirku

    Grupa Van Gogh će nastupiti 26. i 27. aprila u BitefArtCafe-u. Publika će biti u prilici da bend, sa 37 godina dugom karijerom, čuje na "svom terenu" u klupskom ambijentu, u atmosferi koja ih vezuje za njihove početke, koja ih, kako i sami kažu, najviše "greje".

  • Kaliopi i Željko Samardžić predstavili duet Kaliopi i Željko Samardžić predstavili duet

    Kaliopi i Željko Samardžić, dve regionalne muzičke zvezde, predstavili su duetsku pesmu naziva Znam.

  • U susret Beogradskom proleću održano druženje sa ovogodišnjim takmičarima U susret Beogradskom proleću održano druženje sa ovogodišnjim takmičarima

    Juče je u mts Dvorani, u susret održavanju festivala Beogradsko proleće, upriličeno druženje sa ovogodišnjim takmičarima, predstavnicima Selekcione komisije i Stručnog žirija i medija.

  • Spektakularan koncert Nemanje Radulovića i Double Sens-a  pod zvezdama Spektakularan koncert Nemanje Radulovića i Double Sens-a pod zvezdama

    Prvi put posle spektakularnog nastupa u Studentskom parku, 2014. godine, slavni srpski violinista Nemanja Radulović priređuje susret sa beogradskom publikom na otvorenom – na Stadionu Tašmajdan, 3. jula 2023. godine od 21.00.

  • Monika Beluči u ostvarenju Suša reditelja Paola Vircija Monika Beluči u ostvarenju Suša reditelja Paola Vircija

    Film "Suša" (Dry) italijanskog reditelja Paola Vircija naći će se na bioskopskom repertoaru od četvrtka, 13. aprila nakon što je domaća publika imala priliku da pogleda ovu italijansku dramu na 51. FEST-u. Svetska premijera filma održana je na festivalu u Veneciji gde je Vircijevo ostvarenje ovenčano Passineti nagradom za najbolji film.

  • Film Madam di Bari otvara predstojeći 76. festival u Kanu Film Madam di Bari otvara predstojeći 76. festival u Kanu

    Istorijska drama sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi "Madam di Bari", otvoriće, kako je juče najavljeno, predstojeći filmski festival u Kanu, koji će se od 16. do 27. maja održati 76. put po redu.

  • Van Gogh: Koncerti krajem aprila Van Gogh: Koncerti krajem aprila

    BitefArtCafe sa ponosom najavljuje dva intimna koncerta grupe Van Gogh koji će se održati 26. i 27. aprila.

  • Snežana Petrović ovogodišnja dobitnica nagrade Momo Kapor Snežana Petrović ovogodišnja dobitnica nagrade Momo Kapor

    Zadužbina „Momo Kapor“ dvanaestu godinu zaredom dodeljuje nagrade za književnost i ostvarenja u likovnoj umetnosti, a Snežana Petrović šesta je dobitnica nagrade za likovnu umetnost.

  • Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu "Jeftinije kuvanje"

    Jedan od najpoznatijih TV kuvara na svetu, nagrađivani šef kuhinje Džejmi Oliver zadao je sebi novi zadatak. U kulinarskoj emisiji “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje”, koja se na kanalu 24KITCHEN premijerno emituje 3. aprila, ponedeljkom u 13:00h, on će pripremati obroke od sastojaka koji koštaju manje od jedne funte po porciji (približno 134,00 RSD).

  • Yu Grupa - Trenutak sna najbolji film na 70. Martovskom festivalu Yu Grupa - Trenutak sna najbolji film na 70. Martovskom festivalu

    Film „Yu Grupa - Trenutak sna“ autora Darka Lungulova osvojio je Grand Prix, kao i dve strukovne nagrade za najbolju montažu i dizajn zvuka na 70. Martovskom festivalu u Beogradu.