Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Bajaga - Tišina

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a

    Tradicionalni dečiji filmski festival Kids Fest prvi put ima ambasadora! Do sada su to bile istaknute svestrane umetnice, značajne ambasadorke, a jubilarni 15. Kids Fest pravi presedan. Domaći glumac, profesor, a ujedno i proslavljeni muzičar Ivan Jevtović koga starija publika pamti po ulogama u filmovima "Nebeska udica", "Normalni ljudi", kao i u predstavama "Kosa" "Suze su O.K", "Maratonci trče počasni krug", a mlađa posebno po seriji "Urgentni centar" postao je ambasador 15. Kids Fest-a i predvodnik jedinstvene filmske manifestacije za decu.

  • Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji

    Eros Ramacoti uskoro stiže u Beograd i za Štark Arenu 24. septembra priprema spektakl svojstven najvećim svetskim zvezdama. Ipak, iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skoroman.

  • Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

    Juče je u sali Doma Omladine održana komemoracija tragično preminulom hip- hop izvođaču Daliboru Andonovu Gruu uz prisustvo članova porodice, rodbine, prijatelja i kolega.

  • Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera

    Proslavljeni čelista Stjepan Hauser predstavio je spot za reinterpretiranu verziju kultne pesme Krisa Ajzaka Wicked Games.

  • Suzana Perić i Lena Kovačević na Nedelji mode u Milanu Suzana Perić i Lena Kovačević na Nedelji mode u Milanu

    Čuvena Nedelja mode u Milanu ove godine imaće reviju autora iz Srbije. Modna kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju novu kolekciju 19. septembra, pod nazivom “La Perla Bianca”. Posebna gošća revije biće Lena Kovačević koja će na sceni uživo izvoditi pesme, dok traje predstavljanje modela.

  • Marko Louis predstavio novu pesmu Marko Louis predstavio novu pesmu

    Muzičar Marko Louis predstavio je animirani spot za pesmu NinaNa.

  • Met Dejmon i Kristijan Bejl briljirali u Torontu Met Dejmon i Kristijan Bejl briljirali u Torontu

    Svetska premijera filma Le Man '66: Slavna 24 sata reditelja Džejmsa Mangolda ("Logan") održana je 9. septembra u Torontu. Glavne zvezde crvenog tepiha bili su holivudski glumci Met Dejmon i Kristijan Bejl ujedno i protagonisti uzbudljive akcije o sukobu čuvenih proizvođača automobila šezdesetig godina prošlog veka.

  • Darko Rundek: Muzikom za ekološku dobrobit Darko Rundek: Muzikom za ekološku dobrobit

    Muzičar Darko Rundek snimio je ovog leta sa dečijim horom Zbrku rep pesmu i spot Reci ne!, kojom se pridružio akciji organizacije Greenpeace Hrvatska protiv upotrebe jednokratne plastike.

  • Bombshell okupio holivudske dive Bombshell okupio holivudske dive

    Predstavljen je prvi trejler za dramu Bombshell u kome možemo videti Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi.

  • Priznanje za Diklića Priznanje za Diklića

    Glumac Bogdan Diklić ovogodišnji je laureat nagrade Živojin Žika Pavlović koju Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu, a koja će mu biti uručena u okviru dvanaestog po redu izdanja festivala koje se održava od 17. do 21. septembra na više lokacija u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra.

  • Nina Janković u novom animiranom filmu Nina Janković u novom animiranom filmu

    Od 12. septembra najmlađa bioskopska publika moći će da uživa u porodičnoj priči o desetogodišnjem hrabrom dečaku i njegovim dogodovštinama u svemiru, a učešće u sinhronizaciji uzela je jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Nina Janković.

  • Dve predstave JDP-a u Tivtu Dve predstave JDP-a u Tivtu

    U takmičarskom programu 14. Festivala mediteranskog teatra Purgatorije u Tivtu biće izvedene dve predstave Jugoslovensko dramskog pozorišta.