Slušate: Dodir noći

Pesma: Boris Rezak - Andjeo

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Boris Rezak - Andjeo
    2. Oliver Dragojević - Vjerujem u andjele
    3. Srebrna Krila - Sanjar, lutalica
    4. Bajaga - Od kada tebe volim
    5. Neverne Bebe - Uzmi boje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Bojan Marović predstavio novi spot Bojan Marović predstavio novi spot

    Bojan Marović predstavio je pesmu Još si samo moja, koja je dobila i video spot.

  • Aleksandra Kovač i Gabi Novak Aleksandra Kovač i Gabi Novak

    Domaća javnost tokom FEST-a, dosta je izveštavala o ostvarenju Miroslava Terzića, filmu Šavovi, koji će u bioskopima početi da se prikazuje od 14. marta. Film prati i sjajna kompozicija Neko čeka na tebe koju autorski potpisuje Aleksandra Kovač.

  • Sara Jo otkriva kako se snimao spot Bez Sna Sara Jo otkriva kako se snimao spot Bez Sna

    Aktuelni singl Sare Jo Bez sna postao je pravi hit, a o spotu za pesmu ne prestaje da se priča! Pažnja regionalne javnosti već dva meseca usmerena je na Saru i njen novi projekat, a ona je odlučila da u jednom videu, svima do detalja otkrije, kako je nastajao spot za pesmu Bez sna.

  • JLo: Svadba na pomolu JLo: Svadba na pomolu

    Pop zvezda Dženifer Lopez, nakon dvogodišnje veze, verila se sa Aleksom Rodrigezom, prenose svetski mediji.

  • Tijana Bogićević ima poseban poklon za 8. mart Tijana Bogićević ima poseban poklon za 8. mart

    Ovih dana je sve u znaku poklanjanja, pre svega nežnijem polu, a ona je spremila poklon za sve koji vole njenu muziku! Pevačica Tijana Bogićević i njen tim odlučili su da samo tokom predstojećeg praznika omoguće poseban popust za kupovinu karata za njen koncert 12. aprila u Kombank Dvorani.

  • Dušan Borković u trci za evropsku titulu Dušan Borković u trci za evropsku titulu

    Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ove sezone voziće evropski TCR šampionat, za titulu najboljeg na Starom kontinentu. Naš as nije menjao dobitnu kombinaciju tako da i ove godine nastupa kao vozač NIS Petrol Racing tima u saradnji sa Target Competition timom u automobilu Hyundai i30 N TCR sa brojem 62.

  • Predstavljen trejler 8. sezone Igre prestola Predstavljen trejler 8. sezone Igre prestola

    Ljubitelji popularne serije Igra prestola ne mogu da dočekaju 14. april kada će biti emitovana prva epozoda poslednjeg serijala, a šta će se sve dešavati nagoveštava i oficijalni trejler.

  • Pevač kultne grupe pronađen mrtav Pevač kultne grupe pronađen mrtav

    Kit Flint, frontmen legendarnog britanskog benda "Prodigy", pronađen je mrtav u svom domu u Eseksu, prenose svetski mediji.

  • The Frajle i Vanna: Nova obrada starog hita The Frajle i Vanna: Nova obrada starog hita

    Ovih dana The Frajle snimaju novi video spot, a u obradi čuvene pesme Ako je vrijedilo išta ,pridružila im se i sama vlasnica navedenoga hita – Vanna, jedna od najboljih hrvatskih vokala.

  • Eros Ramacoti: Žena kao inspiracija i podrška Eros Ramacoti: Žena kao inspiracija i podrška

    Eros Ramacoti je u februaru krenuo na svetsku Vita Ce N’è turneju koja će, po svemu sudeći, biti po mnogo čemu posebna i verovatno najveća u njegovoj karijeri. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna njegova žena, saopšteno je iz organizacije.

  • Kusturičin dokumentarac predstavljen na FEST-u Kusturičin dokumentarac predstavljen na FEST-u

    Film Pepe, jedan užvišeni život, dokumentarac koji je Emir Kusturica snimio o urugvajskom predsedniku Hoseu Pepeu Muhiki, prikazan je van konkurencije u Glavnom programu ovogodišnjeg, 47. FEST-a. Emir Kusturica na konferenciji za medije govorio je ovom dokumentarnom ostvarenju, ali je najavio i rad na novom filmu.

  • Četiri godine od odlaska Vlade Divljana Četiri godine od odlaska Vlade Divljana

    Na današnji dan 4. marta pre četiri godine preminuo je Vlada Divljan, kompozitor, izvođač i stvaralac koji je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije.