Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Colonia - Za tvoje snene oči

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Povratak Beogradskog proleća: Prestižan muzički festival u Kombank dvorani Povratak Beogradskog proleća: Prestižan muzički festival u Kombank dvorani

    Povratak festivala sa tradicijom bogatom šest decenija „Beogradsko proleće 2022“ danas je i zvanično najavljen na konferenciji za medije u Klubu Lisabon u Kombank Dvorani.

  • Zlatni dečko 11. januara u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu Zlatni dečko 11. januara u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu

    Film Ognjena Jankovića imaće svoju domaću premijeru u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu u utorak, 11. januara od 21 čas. Nakon premijerne projekcije, publici će se pokloniti i autorska ekipa ovog novog ostvarenja domaće kinematografije.

  • Koncert Željka Joksimovića na Sava Promenadi Koncert Željka Joksimovića na Sava Promenadi

    Nakon spektakularnog dočeka na Sava Promenadi, Belgrade Waterfront posetiocima poklanja još jedan senzacionalni vatromet i laserski šou, kao i besplatan koncert Željka Joksimovića za Srpsku Novu godinu.

  • Jelena Beba Balašević: Bajka od stihova sa Gospon Tamburašima Jelena Beba Balašević: Bajka od stihova sa Gospon Tamburašima

    Jelena Beba Balašević spojila je svoje dve ljubavi, prema pisanoj reči i režiji, i ostvarila zapaženu saradnju sa tamburaškim orkestrom "Gospon Tamburaši" koji pesmom "Sve najbolje" bude praznični duh. "Sve najbolje" su reči koje upućujemo dragim ljudima, a koje sažimaju pregršt lepih misli. Praznovanje svakako jeste period kada one imaju posebnu draž. U razgovoru za Naxi, Jelena Beba Balašević govori o saradnji sa "Gospon Tamburašima", koja je na obostrano zadovoljsvo i pretenduje da bude dugoročna, o pisanju tekstova i muzike za njihov prvi album, kao i o muzeju koji će čuvati uspomenu na lik i delo njenog oca, jednog od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, Đorđa Balaševića.

  • Složna braća – The Next Đeneration : Održana bioskopska premijera nove sezone kultne serije Složna braća – The Next Đeneration : Održana bioskopska premijera nove sezone kultne serije

    U ponedeljak, 27. decembra, u Kombank dvorani, uz prisustvo glumačke i autorske ekipe i brojnih zvanica, održana je svečana bioskopska premijera dugo očekivane nove sezone kultne humorističke serije Složna braća-The Next Đeneration. Druga sezona popularne televizijske serije, realizovane u zajedničkoj produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije, donosi nam 12 novih epizoda, čije će premijerno televizijsko prikazivanje početi 4. januara na televiziji Superstar, u 21 čas i emitovaće se svake večeri od ponedeljka do četvrtka, dok će se u repriznom terminu od 8. januara u 20 časova prikazivati na Prvoj TV svake subote i nedelje.

  • Plan B Fondacija u svoj rad uključila i tim medicinskih eksperata Plan B Fondacija u svoj rad uključila i tim medicinskih eksperata

    PLAN B Fondacija najavljuje rad novoformiranog tima medicinskih eksperata koje sačinjavaju: prof. dr Slobodan Savić, prof. dr Ivanka Baralić-Obradović i prof. dr Nikola Vojvodić. Uključivanjem ovih eksperata, koji su pored svog dugogodišnjeg medicinskog iskustva i profesori Medicinskog Univerziteta u Beogradu, Plan B Fondacija je sada u mogućnosti da oceni prioritetne potrebe onih osoba koje se obrate za pomoć.

  • Veličanstvena i emotivna muzička noć Jelene Tomašević Veličanstvena i emotivna muzička noć Jelene Tomašević

    Pop pevačica Jelena Tomašević održala je koncert u Kombank dvorani, koji se već posle nekoliko minuta pretvorio u nezaboravan muzički doživljaj prepun sjajnih pesama, emocija i razmene pozitivne energije sa publikom koja je sa jednom od naših najboljih pevačica horski pevala puna dva sata, ne dozvoljavajući joj da ode sa scene, pa je Tomaševićeva imala čak tri bisa.

  • Bregović pozvao publiku da zajedno dočekaju 2022. godinu Bregović pozvao publiku da zajedno dočekaju 2022. godinu

    Jedna od naših najvećih međunarodnih zvezda, čuveni muzičar Goran Bregović, pozvao je publiku sa najviše tačke u Beogradu da zajedno „kao jedna velika familija“ dočekaju 2022. godinu.

  • Sergej Ćetković održao još jedan koncert u Kombank dvorani Sergej Ćetković održao još jedan koncert u Kombank dvorani

    Poznati pop pevač Sergej Ćetković održao je još jedan veliki solo koncert u Kombank Dvorani, nakon što je pre tačno mesec dana održao svoj prvi koncert u poznatoj beogradskoj Dvorani.

  • Trkulja & Balkanopolis održali koncerte na Expo Beats Festivalu u Dubaiju Trkulja & Balkanopolis održali koncerte na Expo Beats Festivalu u Dubaiju

    Premijera jedinstvenog muzičko – scenskog spektakla „Warriors of light“ (Ratnici Svetla), jednog od najcenjenijih muzičkih umetnika iz Srbije, čiji glas je osvojio sve kontinente i kreativnog ambasadora nacionalne platforme „Srbija stvara“ - Slobodana Trkulje & Balkanopolisa, održan je na Paviljonu Srbije i okviru Expo Beats Festivala u Dubaiju.

  • Nina i Vlado oduševili beogradsku publiku Nina i Vlado oduševili beogradsku publiku

    Nina Badrić i Vlado Georgiev održali su dva uzastopna koncerta 13. i 14. decembra u Belexpocentru.

  • U prodaji je novi best of album Nine Badrić U prodaji je novi best of album Nine Badrić

    Na albumu "Dani i godine best of 2014 - 2021" se nalaze nezaboravne pesme poput Rekao si, Dani i godine, Volim te, volim, Da biram, Mijenja se vrijeme i prelepa nova balada Pamtim kojom je Nina već osvojila publiku i radijski etar. Pesma je nastala u saradnji sa Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vreme 'kuvali' u njoj.