Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Boris Novković - Ne kuni se

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Boris Novković - Ne kuni se
    2. Ana Stanić - Suncan dan
    3. Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
    4. Merlin - Ja potpuno trijezan umirem
    5. Sara Jo - Zauvek
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 22. april - 1 - Dodir noći
    2. 22. april - 2 - Dodir noći
    3. 22. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 19. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

    Zdrava salata sa sirom i jagodama Zdrava salata sa sirom i jagodama

    Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave

    Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

    Rešite se korova na prirodan način Rešite se korova na prirodan način

    Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Zvezde
  • Anđelka Prpić u novoj ulozi Anđelka Prpić u novoj ulozi

    Pogledajte prvi trejler novog domaćeg filma “Jedini izlaz”, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koji će publika od 3. decembra moći da gleda u bioskopima širom Srbije. Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

  • Još jedan spot Stjepana Hausera Još jedan spot Stjepana Hausera

    Stjepan Hauser predstavio je danas na oficijalnom YouTube kanalu spot njegove interpretacije čuvene kompozicije koju je Enio Morikone komponovao za kultni film "Bilo jednom u Americi".

  • Goran Karan predstavio saradnju sa novozelandskom grupom Goran Karan predstavio saradnju sa novozelandskom grupom

    Da je muzika univerzalni jezik koji ne poznaje granice posvedočio je i Goran Karan u novoj muzičkoj saradnji koju je ostvario sa sastavom The Shades, kvartetom sa Novog Zelanda.

  • Bijonse: Tri naslovnice za britanski Vogue Bijonse: Tri naslovnice za britanski Vogue

    Bijonse krasi naslovnicu decembarskog izdanja britanskog Vogue-a, a fotografije je podelila sa svojom publikom putem društvenih mreža.

  • Odlazak legendarnog Bonda Odlazak legendarnog Bonda

    Šon Koneri, filmski i pozorišni glumac preminuo je 31. oktobra u 90. godini.

  • Vitni Hjuston: Prva crna umetnica sa tri dijamantske ploče Vitni Hjuston: Prva crna umetnica sa tri dijamantske ploče

    Vitni Hjuston, žena vanserijskog vokala koja je ušla u legendu svetske pop muzike, ostavila je iza sebe bogato stvaralaštvo, a sada je proglašena prvom crnom ženom koja je ostvarila čak tri dijamantske ploče.

  • Priznanje The People’s Icon Dženifer Lopez Priznanje The People’s Icon Dženifer Lopez

    Kanal E! je objavio da će jednoj od najvećih zvezda u industriji zabave Jennifer Lopez biti dodeljena nagrada „The People’s Icon“ na 2020 E! People’s Choice Awards. Tako će dobitnici PCA nagrade, koja ima već šest nominacija, biti odato priznanje za njene nastupe, kako na sceni tako i na velikom platnu, uključujući nagrađeni nastup na Super Bowl poluvremenu 2020. godine i glavnu ulogu u filmu Hustlers, koji je pobrao sve hvale kritike. Prenos dodele nagrada 2020 E! People’s Choice Awards iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija biće održan u nedelju, 15. novembra od 03:00.

  • Bajagi uručena nagrada za muzičko stvaralaštvo Bajagi uručena nagrada za muzičko stvaralaštvo

    Momčilu Bajagiću je u utorak 27. oktobra, u prostorijama Udruženja kompozitora Srbije u Beogradu, uručena nagrada "Darko Kraljić" za muzičko stvaralaštvo - životno delo u domenu popularne muzike za 2019. godinu. Priznanje je Bajagi dodelio Srđan Marjanović, predsednik Sekcije kompozitora džez i zabavne muzike. Svečanost je održana u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, uz sveden broj gostiju i maksimalno poštovanje propisanih mera.

  • Suzana Peric na Digital Fashion Week Serbia krajem novembra Suzana Peric na Digital Fashion Week Serbia krajem novembra

    uzana Perić, jedna od najpoznatijih modnih kreatora Srbije i Balkana, učestvovaće na Digital Fashion Week Serbia, prvoj digitalnoj nedelji mode u organizaciji Serbia Fashion Week i CMC, koji se održava od 20. do 27. novembra, saopštio je njen PR tim.

  • Neli Furtado obeležava dvadeset godina karijere Neli Furtado obeležava dvadeset godina karijere

    Pop pevačica Neli Furtado prvi album "Whoa, Nelly!" predstavila je publici pre dvadeset godina, a tim povodom u petak 23. oktobra biće dostupno digitalno prošireno izdanje ovog albuma, piše Billboard.

  • Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd

    Gostujuća predavanja Jan Fabra i tima predavača Trablejn trupe Ivane Jozić, Stelle Höttler i Pietra Quadrino koja su bila zakazana od 26. oktobra ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije pomerena su za drugi termin koji će naknadno biti objavljen, saopštava Institut za umetničku igru.

  • Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću

    Prestižni portal Eurovision on top koji promoviše muzičke vesti i zvezde iz cele Evrope, preneo je vest da je Zdravko Čolić, velikan regionalne muzičke scene, primio dve nagrade Naxi radija, među kojima je i najznačajnija radijska nagrada u našoj zemlji - Naxi Zvezda za sva vremena, a koja svedoči o njegovoj neprolaznosti i popularnosti širom bivše Jugoslavije.