Slušate: Dodir noći

Pesma: Merlin - Ne Zovi Me Na Greh

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Seks i grad: Pogledajte novi trejler Seks i grad: Pogledajte novi trejler

    Ljubitelji TV serije Seks i grad nestrpljivo očekuju emitovanje novog poglavlja u kome će ponovo moći da vide Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, bubući da je izvesno da se lik Samante u tumačenju Kim Katral ne pojavljuje u novom serijalu.

  • S.A.R.S. : Na koncertu premijera pesme S.A.R.S. : Na koncertu premijera pesme

    Press konferencija povodom koncerta sastava SARS u beogradskoj Kombank Dvorani održana je u Klubu Lisabon, kultne Dvorane. Solo koncert koji će sedmočlana ekipa imati posle šest godina i čuvenog nastupa u Hali sportova, najavio je frontmen i vokal benda Žarko Kovačević uz podršku Nebojše Pavlovića (truba) i Milan Jejina (bubanj ).

  • Najnovije arthaus ostvarenje Vesa Andersona na velikom platnu Najnovije arthaus ostvarenje Vesa Andersona na velikom platnu

    Film „Тhe French Dispatch“, novo ostvarenje Vesa Andersona će od četvrtka, 2. decembra, biti u bioskopima širom Srbije.

  • Frano Lasić o filmu Elegija lovora Frano Lasić o filmu Elegija lovora

    U ponedeljak, 29. novembra održana je konferencija za medije povodom srpske premijere filma „Elegija lovora” Dušana Kasalice, zakazane za isti dan u 21:30 u Sali 1 Kombank dvorane, u okviru takmičarskog programa 27. Festivala autorskog filma. O ovom ostvarenju, nastalom u koprodukciji Srbije i Crne Gore, govorili su producentkinja Jelena Angelovski, reditelj i scenarista Dušan Kasalica, i glumac Frano Lasić.

  • Svečana premijera filma Deset u pola Svečana premijera filma Deset u pola

    Film Deset u pola Danisa Tanovića koji je svetsku premijeru imao na Sarajevo Film Festivalu sinoć je imao domaću premijeru u Kombank dvorani u okviru 27. Festivala autorskog filma.

  • Dušan Kovačević: Napravili smo film koji je odraz jednog vremena Dušan Kovačević: Napravili smo film koji je odraz jednog vremena

    U četvrtak, 25. novembra u Kombank dvorani održana je konferencija za medije povodom predstojeće premijere novog filma Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”, zakazane za utorak 7. decembra u Kombank dvorani (20:30) i bioskopu Cineplexx Galerija (19:30). Prisutnima su se obratili reditelj i scenarista filma Dušan Kovačević, glumci Andrija Milošević, Branka Katić i Vojin Ćetković, muzički umetnik Lena Kovačević i producent filma Miroslav Mogorović.

  • Biografska priča Selin Dion u filmu Alin Biografska priča Selin Dion u filmu Alin

    Nesvakidašnji film Alin je kompletno autorsko delo Valeri Lemersije, velike ljubiteljke Selin Dion koja je na taj način odala počast pevačici rođenoj u Kvebeku.

  • Drugi koncert Sergeja Ćetkovića u Kombank dvorani Drugi koncert Sergeja Ćetkovića u Kombank dvorani

    Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković , nakon što je sasvim očekivano rasprodao prvi koncert u Kombank Dvorani, inače prvi veći solistički nastup posle pune tri godine u Beogradu, održaće još jedno veče za pamćenje za svoje fanove za samo mesec dana, odnosno već 18. decembra.

  • Održana premijera filma Nebesa Održana premijera filma Nebesa

    Premijera filma Nebesa Srđana Dragojevića, održana je sinoć u punoj sali Kombank Dvorane, pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama.

  • E-Play sa Bajagom snimio Hotel Jugoslaviju E-Play sa Bajagom snimio Hotel Jugoslaviju

    Alternativni bend E-Play objavio je danas, novi singl i spot "Hotel Jugoslavija” u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, u produkciji RTS-a.

  • Aleksandar Madžar na Kolarcu Aleksandar Madžar na Kolarcu

    Pijanista Aleksandar Madžar koji je na BEMUSU-u počeo sa izvođenjem Betovenovih klavirskih sonata, održaće 22. novembra u 20 časova u Kolarčevoj zadužbini treći od ukupno osam koncerata koji će obuhvatiti čitav opus od 32 sonate čuvenog kompozitora.

  • Trostruki trijumf Amire Medunjanin u Kombank dvorani Trostruki trijumf Amire Medunjanin u Kombank dvorani

    Vrsna umetnica Amira Medunjanin je okončala seriju od tri beogradska koncerta u Kombank dvorani. Interpretatorka sevdalinki i tradicionala sa prostora bivše Jugoslavije prethodno je publici priredila nezaboravne večeri u petak i subotu, 12. i 13. novembra, pa je, ukupno, u koncertima uživalo više od 2000 poštovalaca njenog jedinstvenog glasa.