Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bojan Marović - Vise te nema

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil

    Proslavljena glumica, producentkinja i aktivistknja Džejn Fonda, dobitnica je ovogodišnje nagrade Sesil B. Demil, koja se od strane Holivudske asocijacije stranih novinara dodeljuje za životni doprinos filmu, a tradicionalno uručuje na svečanim ceremonijama dodele Zlatnih globusa.

  • Preminula Rialda Kadrić Preminula Rialda Kadrić

    Rialda Kadrić, široj publici poznata po ulozi Marije iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“, preminula je u 57. godini, prenose domaći mediji.

  • Adel proslavila jubilej Adel proslavila jubilej

    Pevačica Adel obeležila je značajan jubilej - deceniju od izlaska njenog albuma "21" koji je dostigao veliki komercijalni uspeh, te zabeležio veliku slušanost i uspostavio rekorde širom planete.

  • Dualnost savremenog života – tema poslednjeg dana 14. Кustendorfa Dualnost savremenog života – tema poslednjeg dana 14. Кustendorfa

    Poslednjeg festivalskog dana u okviru programa „Savremene tendencije“, bili su prikazani filmovi „Кamenolomac“ (Spaccapietre) rediteljskog dvojca koji čine Đanluka i Masimilijano De Serio, kao i poslednji film proslavljenog reditelja Кim Кi Duka „Rastvaranje“ (Din). Filmove su pratili razgovori Emira Кusturice sa autorima, braćom De Serio i Dinarom Žumagalijevom koja je producirala film Кim Кi Duka i u njemu igrala glavnu ulogu.

  • Frajle otpevale pesmu za novu domaću seriju Frajle otpevale pesmu za novu domaću seriju

    The Frajle otpevale su oficijalnu muzičku numeru iz serije Tajna vinove loze.

  • Dženifer Lopez: 20 godina od drugog muzičkog albuma Dženifer Lopez: 20 godina od drugog muzičkog albuma

    Pevačica Dženifer Lopez, zahvalila se putem društvenih mreža publici na podršci i ljubavi koju je od njih imala tokom proteklih dvadeset godina, obeleživši tako izlazak njenog drugog studijskog albuma "J. Lo".

  • Otvoren 14. Кustendorf: Rekreirano raspoloženje i ideja da je film veći od života Otvoren 14. Кustendorf: Rekreirano raspoloženje i ideja da je film veći od života

    Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf počeo je večeras na veb adresi kustendorf.online i trajaće do 25. januara 2021. godine.

  • Preminula Mira Furlan Preminula Mira Furlan

    Mira Furlan, jugoslovenska i hrvatska glumica i pevačica preminula je u 65. godini, a vest o njenoj smrti preneli su svetski i domaći mediji.

  • Lejdi Gaga i Džej Lo nastupile na Bajdenovoj inauguraciji Lejdi Gaga i Džej Lo nastupile na Bajdenovoj inauguraciji

    Na jučerašnjoj inauguraciji Džozefa Bajdena i potpredsednice Kamale Haris nastupile su dve muzičke zvezde Lejdi Gaga i Dženifer Lopez.

  • Džastin i Džesika postali roditelji po drugi put Džastin i Džesika postali roditelji po drugi put

    Proslavljeni par Džastin Timberlejk, pevač i Džesika Bil, glumica postali su roditelji po drugi put, a ovu lepu vest Timberlejk je podelio u uključenju gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris.

  • Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf u onlajn formatu Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf u onlajn formatu

    Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf biće održan od 22. januara do 25. januara 2021. godine. Zbog zdravstvene situacije u svetu, festival neće biti održan na Mećavniku kao do sada, već će moći da se prati isključivo preko digitalne platforme, na veb adresi „kustendorf.online“.

  • Veče poezije i muzike Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani Veče poezije i muzike Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani

    Dan zaljubljenih u Kombank Dvorani rezervisan je za muzičku predstavu Ivana Bosiljčića koji će u Velikoj sali 14. februara od 19h, prvi put interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.