Slušate: Muzički mix

Pesma: Gibonni - Zedjam

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Zedjam
    2. Toše Proeski - Pratim te
    3. Smak - Crna Dama
    4. Indexi - Sanjam
    5. Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Dodeljene Emi nagrade: Kruna među najnagrađenijim serijama Dodeljene Emi nagrade: Kruna među najnagrađenijim serijama

    Na 73. održanoj prestižnoj dodeli nagrada iz oblasti televizijske produkcije, ove godine među najnagrađenijim serijama je "Kruna" koja je uspešnom četvrtom sezonom prikazala još jedno poglavlje, odnosno period vladavine kraljice Elizabete II, te odnose unutar kraljevske porodice.

  • Massimo: Emocije na Tašmajdanu Massimo: Emocije na Tašmajdanu

    Massimo Savić, umetnik autentičnog glasa i izvanredne energije, ovog vikenda održao je koncert na beogradskom Tašmajdanu.

  • Preminula Marina Tucaković Preminula Marina Tucaković

    Marina Tucaković, jedna od najplodonosnijih tekstopisaca sa ovih prostora, preminula je u 67. godini, saopštio je RTS.

  • Novi film Giljerma Del Tora okupio sjajnu glumačku ekipu Novi film Giljerma Del Tora okupio sjajnu glumačku ekipu

    Dobra misterija, mali, diskretni pištolji sakriveni sa unutrašnje strane bež mantila, karmin grimizno crvene boje, detektivski šeširi i toalete diva Zlatnog doba Holivuda - odlike neo noar žanra koji ima svoj povratak na velika vrata sa filmom „ALEJA NOĆNIH MORA“ (Nightmare Alley) u režiji Meksikanca Giljerma del Tora. Prvim trejlerom Srčlajt studija (Searchlight Studio) koji je objavljen, pred publiku se stavljaju zavidna glumačka imena – Bredli Kuper, Viljem Defo, Kejt Blanšet i Runi Mara, a planirano je da se film na velikom platnu nađe pred kraj godine, 16. decembra u bioskopima širom Srbije.

  • Preminuo Minja Subota Preminuo Minja Subota

    Minja Subota, kompozitor, voditelj, zabavljač preminuo je u 83. godini, prenosi RTS.

  • Karte u prodaji: Agent 007 na velika platna stiže 6. oktobra Karte u prodaji: Agent 007 na velika platna stiže 6. oktobra

    Dugo iščekivani nastavak sage o Džejmsu Bondu ovog oktobra dolazi na veliko platno! Film "Nije vreme za umiranje" će pretpremijerno biti prikazan 6. oktobra u dole navedenim bioskopima, a od 7. oktobra ulazi u redovnu distribuciju i naći će se na repertoarima svih bioskopa.

  • 2CELLOS poslednji put u Beogradu: Počela prodaja ulaznica za nezaboravan koncert 2CELLOS poslednji put u Beogradu: Počela prodaja ulaznica za nezaboravan koncert

    Poslednji beogradski koncert sastava 2CELLOS održaće se 23. maja 2022. godine u Štark Areni.

  • Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović

    Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu. Prestižno priznanje biće mu uručeni u okviru 14. festivala koji će biti održan od 16. do 21. septembra u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra.

  • Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok

    Film „Skok“ je, posle dve godine iščekivanja, imao svoju premijeru sinoć pred beogradskom publikom u prepunoj Velikoj sali Kombank Dvorane.

  • 2CELLOS na proleće u Beogradu 2CELLOS na proleće u Beogradu

    Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i Stjepan Hauser najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022. biti poslednja zajednička turneja pod nazivom 2CELLOS, a u okviru najavljene turneje je zakazan i beogradski koncert.

  • Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani

    Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.

  • Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada

    Čuvena pop grupa ZANA proslaviće 40 godina postojanja koncertom u Kombank dvorani, 25. septembra sa početkom u 21 čas.