-
Poslednjih 5 pesama
- Valentino - Samo sklopi okice
- Aleksandra Radović - Mali Peh
- Minea - Rano
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
- Bebi Dol - Brazil
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Recept za starinski slatki kupus
Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
24-04-2024 | 13:10 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Alexey_Arz
Sastojci:
500 g junećeg mesa
1 kg svežeg kupusa
4 glavice crnog luka
2 sveža paradajza ili šolja pasiranog paradajza
2 dl ulja
so, biber, suvi začin, lovorov list
1 veća šargarepa
1 paprika
1 kašika brašna
1 kašičica aleve paprike
Priprema:
Na zagrejanom ulju i na srednjoj temperaturi dinstati sitno iseckan crni luk i meso isečeno na komade, minimum sat vremena. Kada meso omekša dodati šargarepu isečenu na kolutove, a kupus isečen pa režnjeve slažite i posipajte začinima (so, suvi začin, biber). Posle desetak minuta potrebno je dodati kašiku brašna, alevu panriku, sitno isečenu papriku (može svežu, zamrznutu ili suvu) i paradajz (može svež, mleveni ili kuvani). Potom naliti vodom da ogrezne, dodati lovorov list, začiniti dodatno po ukusu, poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko 30 minuta.
PRIJATNO! -
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: