Slušate: Mojih 50

Pesma: Smak - Crna Dama

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Smak - Crna Dama
    2. Indexi - Sanjam
    3. Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
    4. Aerodrom - Tvoje Lice
    5. EKV - Par godina za nas
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Aleksa Jelić: Za umetnika je najvažnije da radi i stvara Aleksa Jelić: Za umetnika je najvažnije da radi i stvara

    Aleksa Jelić, pevač i baletski igrač, predstavio je singl "Ko te ljubi sad", a u razgovoru za Naxi govori o muzici, stvaralaštvu, "daskama koje život znače", kabaretskim nastupima, ali i novitetu koji priprema u Pozorištu na Terazijama.

  • BAFTA 2023: Na Zapadu ništa novo proglašen najboljim filmom BAFTA 2023: Na Zapadu ništa novo proglašen najboljim filmom

    Sinoć je u Londonu održana 76. svečana ceremonija dodele nagrada Britanske Akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA), a najboljim filmom proglašen je "Na Zapadu ništa novo" nemačkog reditelja Edvarda Bergera.

  • Banja Luka Fest uz regionalne i svetske zvezde Banja Luka Fest uz regionalne i svetske zvezde

    Po treći put na tvrđavi Kastel, jedan od najznačajnijih festivala u regionu, Banja Luka Fest nam od 5. do 8. jula 2023. godine donosi četiri velika koncerta - Marije Šerifović, Jasmin Levi, Nemanje Radulovića, Nine Badrić i Petra Graša.

  • I treći koncert Crvene jabuke I treći koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine biće ih ukupno tri, saopšteno je iz mts Dvorane. Naime, nakon rasprodata prva dva zakazana datuma 8. i 9. marta, kultni bosanki pop-rok sastav nastupiće i 21. marta na istom mestu, u organizaciji mts Dvorane.

  • Svetska premijera filma Yu Grupa - Trenutak sna Svetska premijera filma Yu Grupa - Trenutak sna

    Svetska premijera filma „Yu Grupa - Trenutak sna“ reditelja Darka Lungulova biće održana u četvrtak, 2. marta u 19.30 časova u mts Dvorani na 51. FEST-u.

  • Badrićeva i publika pevali uglas u punoj mts Dvorani Badrićeva i publika pevali uglas u punoj mts Dvorani

    Nina Badrić jedna od najcenjenijih pevačica u regionu 14. februara održala je koncert u mts Dvorani.

  • Penelope Kruz u španskoj drami Na margini Penelope Kruz u španskoj drami Na margini

    Od argentinskog reditelja Huana Dijega Botoa (Juan Diego Botto) u bioskope stiže socijalna drama "Na margini" (On the Fringe), sa Penelope Kruz i Luisom Tosarom u glavnim ulogama.

  • Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi

    Muzička diva Josipa Lisac održaće koncert 12. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u organizaciji producentske kuće Long Play. Povod za novo druženje legendarne umetnice sa publikom je obeležavanje 50 godina od objavljivanja prvog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", koji ne samo da je kamen temeljac njene karijere, već se smatra jednim od naznačajnijih izdanja u istoriji pop-rok muzike bivše Jugoslavije.

  • Odlazak Branke Veselinović Odlazak Branke Veselinović

    Branka Veselinović, pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka, preminula je u 105. godini, prenesli su domaći mediji, a vest je potvrdilo i njeno matično Jugoslovensko dramsko pozorište.

  • Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord

    Sinoć je održana svečana 65. dodela Gremi nagrada u Los Anđelesu, a među dobitnicima našli su se Bijonse, Hari Stajls, Adel…

  • Još jedan koncert Crvene jabuke Još jedan koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena 8. marta, poznati pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedno veče, u četvrtak 9. marta,saopšteno je iz mts Dvorane.

  • Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića

    Fondacija Balašević, danas, 19. januara organizovaće program naziva "Na Bogojavljensku noć" u čast preminulog kantautora Đorđa Balaševića.