Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Trio passage - Posle devet godina

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Trio passage - Posle devet godina
    2. Haustor - Moja prva ljubav
    3. Vanna - Iz Inata
    4. Željko Samardžić - U ime ljubavi
    5. Idoli - Dok dobuje kisa
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 118.77 119.60 120.44
    USD 108.61 109.38 110.14
Zvezde
  • Priznanje za Diklića Priznanje za Diklića

    Glumac Bogdan Diklić ovogodišnji je laureat nagrade Živojin Žika Pavlović koju Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu, a koja će mu biti uručena u okviru dvanaestog po redu izdanja festivala koje se održava od 17. do 21. septembra na više lokacija u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra.

  • Nina Janković u novom animiranom filmu Nina Janković u novom animiranom filmu

    Od 12. septembra najmlađa bioskopska publika moći će da uživa u porodičnoj priči o desetogodišnjem hrabrom dečaku i njegovim dogodovštinama u svemiru, a učešće u sinhronizaciji uzela je jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Nina Janković.

  • Dve predstave JDP-a u Tivtu Dve predstave JDP-a u Tivtu

    U takmičarskom programu 14. Festivala mediteranskog teatra Purgatorije u Tivtu biće izvedene dve predstave Jugoslovensko dramskog pozorišta.

  • Delirijum tremens u bioskopima Delirijum tremens u bioskopima

    Delirijum tremens, novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića, stiže u bioskope širom Srbije i Crne Gore 29. avgusta. Svečana premijera filma biće održana 28.8. u bioskopu Arena Novi Sad, na kojoj će se nakon FEST-ove premijere ekipa pokloniti publici i najaviti dugoočekivani bioskopski život ovog filma.

  • Ema Votson pokrenula liniju za pomoć seksualno ugroženim ženama Ema Votson pokrenula liniju za pomoć seksualno ugroženim ženama

    Proslavljena glumica i aktivistkinja Ema Votson, pokrenula je besplatan telefonski servis u svojoj rodnoj zemlji za pomoć ženama koje trpe seksualno uznemiravanje na poslu.

  • Lena Kovačević: Njujork – Beograd – Tokio Lena Kovačević: Njujork – Beograd – Tokio

    Poseban muzički događaj Njujork – Beograd – Tokio održan je 21. avgusta u Beogradu, u Narodnom muzeju. Po prvi put u Srbiji nastupio je duo iz Nujorka YAGULL, uz specijalno gostovanje Lene Kovačević.

  • Otkriven naslov novog filma o Džejmsu Bondu Otkriven naslov novog filma o Džejmsu Bondu

    Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu No Time To Die.

  • Tim Rot dobitnik Počasnog Srca Sarajeva Tim Rot dobitnik Počasnog Srca Sarajeva

    Britanskom glumcu Timu Rotu danas će biti urućena nagradu Počasno Srce Sarajeva za svoj doprinos filmskoj umetnosti. Roth će prethodno prošetati Crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a ranije istog dana, u 18:00, održaće Masterclass u bioskopu Meeting Point, sapštavaju iz organizacije festivala.

  • Lena Kovačević i Yagull: Koncert u Narodnom muzeju Lena Kovačević i Yagull: Koncert u Narodnom muzeju

    U jedinstvenoj večeri akustične muzike u Narodnom muzeju u Beogradu pevačica i kompozitor Lena Kovačević nastupa sa njujorškim duom Yagull na njihovom premijernom beogradskom koncertu 21. avgusta u 20:00.

  • Izabel Uper posetila SFF Izabel Uper posetila SFF

    Sarajevo Film Festival ugostio je francusku glumicu Izabel Uper, gde joj je odato priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti i uručeno Počasno Srce Sarajeva.

  • Članovi grupe Metallica donirali novac za pedijatrijsku bolnicu u Rumuniji Članovi grupe Metallica donirali novac za pedijatrijsku bolnicu u Rumuniji

    Članovi benda Metallica poznati su humanitarci, a ovoga puta donirali su 250 000 eura za podršku i završetak izgradnje prve dečije bolnice za onkologiju u Rumuniji.

  • Odlazak velikana: Preminuo Gordan Mihić Odlazak velikana: Preminuo Gordan Mihić

    U nedelju, 11. avgusta preminuo je Gordan Mihić, jedan od najznačajnijih dramskih pisaca i scenarista srpske i jugoslovenske kinematografije.