Slušate: Dodir noći

Pesma: Merlin - Mjesečina

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Koncert Lene Kovačević u Beogradu 18. decembra Koncert Lene Kovačević u Beogradu 18. decembra

    Nakon rasprodatog koncerta u okviru beogradskog festivala BELEF, Lena Kovačević nastupiće ponovo u Beogradu tokom Beogradske zime, 18. decembra u 18h na Trgu Nikole Pašića.

  • Poslušajte kako peva Natali Portman Poslušajte kako peva Natali Portman

    Natali Portman u novom ostvarenju reditelja Bredija Korbeta, VOX LUX tumači ulogu pop zvezde Celeste, koju pratimo kako se uzdiže iz pepela nacionalne tragedije do svetske slave.

  • Gven Stefani najavljuje praznike Gven Stefani najavljuje praznike

    Poslednjih godina sve više svetski poznatih muzičara se odlučuje da prazinke dočeka specijalnim muzičkim izdanjima, a po tome se ne razlikuje ni Gven Stefani.

  • Prinsova muzika prvi put na vinilu Prinsova muzika prvi put na vinilu

    Tri važna Prinsova albuma Musicology, 3121 i Planet Earth biće od 8. februara dostupni na CD-u i prvi put ikada i na vinilu. Limitirano izdanje vinila biće odštampano u omiljenoj umetnikovoj ljubičastoj boji.

  • Nagrada za srpsku predstavu Nagrada za srpsku predstavu

    Na 16. Međunarodnom pozorišnom festivalu "Zlatni vitez" u Moskvi predstava Tvoja ruka u mojoj, komična melodrama po Čehovu, a po tekstu Kerol Rokamore i u režiji Nebojše Dugalića je osvojila nagradu Zlatni vitez za predstavu u celini.

  • Nova knjiga Žarka Lauševića Nova knjiga Žarka Lauševića

    Posle književnog prvenca, Godina prođe, dan nikad, pred čitaocima je treća knjiga glumca Žarka Lauševića - Sve prođe, pa i doživotna. Knjiga će biti u prodaji od 21.decembra u objektima Moj kiosk i svim bolje snadbevenim knjižarama.

  • Novi spot Saše Vasića Novi spot Saše Vasića

    Pop pevač Saša Vasić vraća se na muzičku scenu novim albumom, nakon šest godina pauze.

  • Kevin Hart ipak neće voditi dodelu Oskara Kevin Hart ipak neće voditi dodelu Oskara

    Iako je s velikim uzbuđenjem najavio da će voditi predstojeću dodelu Osakra, komičar Kevin Hart je, ipak odlučio da odustane od ovog angažmana.

  • Sećanje na Olivera Sećanje na Olivera

    Na današnji dan, 7. decembra rođen je Oliver Dragojević, jedan od najznačajnijih i najpopularnijih jugoslovenskih i hrvatskih muzičara i kanautora, koji nas je napustio 29. jula 2018. godine, nakon borbe sa teškom bolešću.

  • Komičar Kevin Hart vodiće predstojeću dodelu Oskara Komičar Kevin Hart vodiće predstojeću dodelu Oskara

    Kevin Hart biće domaćin nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, a da je ovaj angažman dočekao s oduševljenjem, potvrdio je objavom na društvenim mrežama.

  • 12. Kustendorf sredinom januara 12. Kustendorf sredinom januara

    Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf održaće se od 11. do 16. januara na Mećavniku, na Mokroj Gori. Festival čiji je osnivač i umetnički direktor Emir Кusturica kao i prethodnih godina biće posvećen mladim filmskim stvaraocima i svetski proslavljenim autorima.

  • Sjajan muzički program za sugrađane i turiste Sjajan muzički program za sugrađane i turiste

    Danas je u Skupštini grada održana konferencija za novinare povodom gradske manifestacije Beogradska zima, gde je, između ostalog, predstavljen i muzički program koji će obeležiti period praznika u prestonici.