Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Neverne Bebe i Vanna - Samo za tvoje oci

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Neverne Bebe i Vanna - Samo za tvoje oci
    2. Kerber - Ratne igre
    3. Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
    4. Tony Cetinski - Od Milion Zena
    5. Željko Bebek - Veceras si lijepa
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Zvezde
  • JDP: Počele probe Edipa JDP: Počele probe Edipa

    U Jugoslovenskom dramskom pozorištu, počele su probe Sofoklovog Edipa u režiji Vita Taufera, a premijera se očekuje u septembru.

  • Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate

    Pretposlednji, sedmi koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 30. maja u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu

    U subotu, 14. maja održano je finale muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a srpska predstavnica Ana Đurić - Konstrakta, na osnovu broja glasova stručnog žirija i publike, osvojila je 5. mesto.

  • Predstava Voz 200. put pred publikom Predstava Voz 200. put pred publikom

    Nastala po tekstu Кormaka Makartija u režiji i adaptaciji Voje Brajovića, predstava „Voz“ je premijerno izvedena u oktobru 2015. godine. Do sada je na sceni Zvezdara teatra izvedena 147 puta, a gostovala je na brojnim scenama i festivalima u našoj zemlji i u inostranstvu, čak 52 puta. Sa 199 izvedbi ovaj komad je pogledalo blizu 50 hiljada gledalaca. Jubilarno 200. izvođenje je zakazano za ponedeljak, 16. maj na Novoj sceni od 19.30 časova.

  • Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani

    Muzička diva Josipa Lisac priredila je sinoć veličanstven, dvočasovni koncert svojim obožavaocima u ispunjenoj beogradskoj MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata. Legendarna umetnica, koja je u srpskoj prestonici, u poslednje vreme, držala tradicionalne koncerte 14. februara, na svoj rođendan i na Dan zaljubljenih, ovoga puta je riznicu nezaboravnih pesama podarila tačno tri meseca kasnije. Kod publike se itekako osetilo da se uželela vrsne interpretatorke, posle iznuđene dvogodišnje pauze zbog pandemije.

  • Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu

    Sinoć, 12. maja održano je drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a plasman u finale izborila je i srpska predstavnica Konstrakta sa numerom "In corpore sano".

  • Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti

    Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend se vraćaju u Botaničku baštu „Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.

  • Boris Režak: “Lastavica” dobija spot Boris Režak: “Lastavica” dobija spot

    Boris Režak, istaknuti pop pevač, uskoro će publiku iznenaditi spotom za pesmu „Lastavica“. U razgovoru za Naxi, otkrio je utiske sa festivala „Beogradsko proleće“, na kom je nedavno učestvovao, kao i šta je ono što možemo dalje da očekujemo u njegovom radu.

  • Boris Novković i Alka Vuica predstavljaju Ja’Smina i pesmu E, moj brate Boris Novković i Alka Vuica predstavljaju Ja’Smina i pesmu E, moj brate

    Boris Novković, prosavljeni kantautor, i Ja’Smin snimili su prvi zajednički duet “E, moj brate”.

  • Nova knjiga Žarka Lauševića Nova knjiga Žarka Lauševića

    Ti prvi dani, nedelje, van zatvorskih zidina, spuških, zabelskih, ili onih najsumornijih, u Centralnom zatvoru, mogli bi da stanu u jedan jedini Arsenov stih: „Kao poslije bolesti, opet učim jesti, hodati...“

  • Lejdi Gaga otpevala pesmu za novi Top Gan Lejdi Gaga otpevala pesmu za novi Top Gan

    Proslavljena pevačica Lejdi Gaga otpevala je pesmu "Hold My Hand" za potrebe filma "Top Gan: Maverik".

  • Premijera filma “Ne igraj na Engleze” u čast Marku Živiću Premijera filma “Ne igraj na Engleze” u čast Marku Živiću

    Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se sutra, 10. maja u 20h u mts dvorani (bivšoj Kombank dvorani). Premijera filma snimljenog na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave biće posvećena nedavno preminulom Marku Živiću.