Slušate: Dodir noći

Pesma: Zdravko Čolić - Ruška

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zdravko Čolić - Ruška
    2. Bijelo dugme - Sve Ce To, Mila Moja..
    3. Djordje Balašević - Provincijalka
    4. Parni Valjak - Javi Se
    5. Gibonni - Lazu Fotografije
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Utorak - Mojih 50
    2. 15. april - 1 - Dodir noći
    3. 15. april - 2 - Dodir noći
    4. 15. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Oslić u vinu Oslić u vinu

    Sačuvajte ovaj recept ako ste ljubitelj ribe jer će vas oduševiti.

    Profiterole: Desert koji se ne odbija Profiterole: Desert koji se ne odbija

    Ovo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...

  • Zdravlje
    Najbolja hrana za zdravlje i razvoj dečijeg mozga Najbolja hrana za zdravlje i razvoj dečijeg mozga

    Hrana koju deci dajemo bi trebalo da budete nutritivno bogata i kvalitetna kako bi se njihov mozak i organizam pravilno razvijao.

    Zdravstveni problemi koji mogu da se prepoznaju na osnovu izgleda lica Zdravstveni problemi koji mogu da se prepoznaju na osnovu izgleda lica

    Samo na osnovu facijalne ekspresije možemo da prepoznamo emocije sagovornika. Možemo da uočimo best, tugu, uznemirenost, sreću... Takođe postoji mogućnost da uočimo i izvesne zdravstvene probleme...

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ako vam je gostoprimstvo najvažnije, ove godine birajte sledeće destinacije Ako vam je gostoprimstvo najvažnije, ove godine birajte sledeće destinacije

    Ljudi koje vole da putuju imaju različite prioritete. Dok neki prioritet daju prirodnim lepotama, drugi se zaljubljuju u arhitekturu. Ima i onih kojima je gastronomska ponuda najvažnija, a svakako se izdvajaju turisti kojima je na vrhu liste prioriteta ljubaznost lokalnih stanovnika.

    Planirate letovanje? Pogledajte prvo listu najboljih plaža u 2024. godini Planirate letovanje? Pogledajte prvo listu najboljih plaža u 2024. godini

    Popularni sajt Book Retreats objavio je listu najboljih evropskih plaža u 2024. godini.

  • Preporučujemo
    Trikovi za prolećno sređivanje kuće: Na ove stvari posebno obratite pažnju Trikovi za prolećno sređivanje kuće: Na ove stvari posebno obratite pažnju

    Proleće je savršeno vreme za temeljno čišćenje i osvežavanje vašeg doma. Ovo je zapravo vreme kada se većina upušta u generalno sređivanje kuće, a kako biste sve završili brže i imali najbolje rezultate neophodno je da obratite pažnju na neke savete i primenite određene trikove.

    Produžite život cveću u vazi: Zapamtite ove trikove Produžite život cveću u vazi: Zapamtite ove trikove

    Cveće na stolu zaista ulepšava ambijent u unosi toplinu u dom. Ali kada nam cveće uvene nakon samo nekoliko dana, obično osetimo tugu... Uz par trikova cveće u vazi može da vam traje mnoge duže, a ujedno da izgleda sveže, kao da je upravo ubrano...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.32 117.14 117.96
    CHF 120.03 120.88 121.72
    USD 109.57 110.34 111.12
Zvezde
  • Magnifico 9. aprila u Beogradu Magnifico 9. aprila u Beogradu

    Robert Pešut – Magnifico, autor „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, prvak samozvanog žanra Balkan-disco-schlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u 21 čas, u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sessions, Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju

    Hrvatski glumac Janko Popović Volarić, koga pamtimo po hrvatskim serijama Obični ljudi, Ponos Ratkajevih i Kud puklo da puklo, sve češće je gost Beograda. Poslednji put smo ga gledali u seriji "Čudne ljubavi" u režiji Nikole Koja, a sada je prvi put gost jednog pozorišnog projekta. Beogradska publika će već u subotu 12. marta, a naredni put 30. marta, moći da ga gleda u drami "Veliki Getsbi".

  • Održana promocija monografije o Nedi Arnerić Održana promocija monografije o Nedi Arnerić

    U ponedeljak, 7. marta u Velikoj sali Jugoslovenske Kinoteke, održana je promocija monografije o Nedi Arnerić “Čarobna melanholija” autorke Anite Panić, koju je objavio Filmski centar Srbije. Na promociji su govorili filmski reditelji Lordan Zafranović i Dejan Karaklajić, pozorišna rediteljka Milica Kralj, glumica Elizabeta Đorevska, urednik izdanja Miroljub Stojanović, i autorka Anita Panić.

  • Godišnjica odlaska Sanje Ilića Godišnjica odlaska Sanje Ilića

    Danas, 7. marta obeležava se godinu dana od odlaska Aleksandra Sanje Ilića, srpskog kompozitora, muzičara i osnivača muzičke formacije "Sanja Ilić i Balkanika".

  • Stefan Arsenijević: Čast mi je što je “Strahinji Banoviću” pripala nagrada koja nosi ime osnivača FEST-a Stefan Arsenijević: Čast mi je što je “Strahinji Banoviću” pripala nagrada koja nosi ime osnivača FEST-a

    Žiri za dodelu "Politikine" nagrade "Milutin Čolić" jednoglasno je odlučio da priznanje za najbolji većinski srpski film u programima 50. FEST-a pripadne reditelju Stefanu Arsenijeviću za film “Strahinja Banović”. U obrazloženju stoji da je nagrada dodeljena “za izvanrednu glumačku izvedbu, vizuelnu atmosferu filmskih slika visokog evropskog standarda i za rediteljsko umeće s kojim je jedna od važnih tema našeg kontinenta spojena sa minijaturnom ljubavnom pričom koja je poprimila epske razmere”.

  • Knjiga o Nebojši Đukeliću iz edicije FEST-ovih 50 Knjiga o Nebojši Đukeliću iz edicije FEST-ovih 50

    Osmog dana FEST-a na zvaničnoj preskonferenciji festivala predstvljena je knjiga iz edicije Festovih 50 - “Nebojša Đukelić”, autorke Maje Medić.

  • Helen Miren dobila nagradu za životno delo Helen Miren dobila nagradu za životno delo

    Glumici Helen Miren uručena je nagrada SAG za životno delo, a tim povodom glumica je održala govor u kome je priznanje posvetila glumicima, odnosno glumačkoj profesiji u celosti.

  • Džered Leto kao novi Marvelov junak Džered Leto kao novi Marvelov junak

    Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džereda Letoa, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa. Od 31. marta u domaće bioskope stiže akcijska horor priča o naučniku koji se, tražeći lek za svoju retku bolest, slučajno pretvorio u živog vampira, a deo ovog filmskog spektakla pogledajte u novom trejleru filma.

  • Adrenalin: Životna priča Zlatana Ibrahimovića Adrenalin: Životna priča Zlatana Ibrahimovića

    On više ne mora da pokazuje svoju snagu ili da nas podseća na velike sportske uspehe, i zato je rešio da iskreno i pošteno ispriča kako se jedan bog lopte menja i nosi sa godinama koje prolaze: bez licemerja, a sa zrelošću i sumnjama koje je morao da nauči i prihvati. Vulkan izdavaštvo vam predstavlja životnu priču Zlatana Ibrahimovića – Adrenalin!

  • Aleksandar Madžar ponovo svira na Kolarcu Aleksandar Madžar ponovo svira na Kolarcu

    Peti koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 27. februara u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Biografija Nikite Milivojevića u prodaji Biografija Nikite Milivojevića u prodaji

    Nadahnuta, živopisna, zavodljiva, značajna – mudra knjiga... Ovako opisuju biografiju čuvenog pozorišnog reditelja i osnivača Šekspir festivala Nikite Milivojevića, koju je napisala novinarka i teatrološkinja Olivera Milošević.

  • Dva uzastopna koncerta Van Gogh-a Dva uzastopna koncerta Van Gogh-a

    Najavljujući novinarima rasprodat prvi koncetni datum zakazan za 11. mart, grupa koja regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", saopštila da će zasvirati još jedan dan i to 12. marta, dan posle koncerta koji je probudio veliku pažnju publike. Istovremeno, mediji su na kofrerenciji u klubu Lisabon u kultnoj Dvorani, imali prvi put priliku da vide nikad do sada objavljen spot za pesmu "Pipi".