Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Nikita Milivojević: Čast je ugostiti Irinu Bruk Nikita Milivojević: Čast je ugostiti Irinu Bruk

    Nikita Milivojević, proslavljeni reditelj i direktor Šekspir festivala sumira utiske povodom premijernog izvođenja njegovog koncepta Moj Šekspir, ističe zbog čega je značajan dolazak Irine Bruk na ovaj, jedinstven festival u zemlji posvećen Šekspirovom dramskom stvaralaštvu, te govori o važnom doprinosu pozorišnoj umetnosti od strane Joce Savića.

  • Premijera Mog Šekspira okupila glumačke bardove Premijera Mog Šekspira okupila glumačke bardove

    U okviru VI Šekspir Festivala na otvorenoj pozornici Vile Stanković u Čortanovcima 28. juna održana je premijera koncepta Moj Šekspir reditelja Nikite Milivojevića u kome su učešće uzela značajna imena regionalnog glumišta.

  • Vreme čuda: Mladi čuvari rock zvuka Vreme čuda: Mladi čuvari rock zvuka

    Hard rock bend "Vreme čuda" čine trojica mladih muzičara: Mateja Nikolić, Mihajlo Anđelković i Mihailo Ristić, objedinjeni oko ideje i cilja da neguju kvalitetan zvuk koji se temelji na rock baštini.

  • Završeno snimanje novog filma Olega Novkovića Završeno snimanje novog filma Olega Novkovića

    Završeno je snimanje novog domaćeg filma Živ čovek, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković.

  • Regionalna saradnja: Danica Krstić predstavila novu pesmu Regionalna saradnja: Danica Krstić predstavila novu pesmu

    Danica Krstić, za koju kažu da je najlepši etno vokal Balkana, danas je objavila svoju novu pesmu Voće rodilo, nastalu u saradnju sa čuvenim sevdah bendom Divanhana. Ovom pesmom, poznata umetnica najavljuje svoj drugi album, na kome će sarađivati sa najčuvenijim izvođačima tradicionalne muzike naših prostora.

  • Ruben Estlund i Jovana Stojiljković među ovogodišnjim žirijem SFF Ruben Estlund i Jovana Stojiljković među ovogodišnjim žirijem SFF

    Predstavljen je ovogodišnji žiri Takmičarskog programa - igrani film 25. Sarajevo Film Festivala, a među njima su srpska glumica Jovana Stojiljković i Ruben Estlund, reditelj i scenarista, koji je i predsednik žirija.

  • Poslušajte Poslušajte "izgubljenu" pesmu Fredija Merkjurija

    Prva verzija pesme Time Waits For No One u izvođenju Fredija Merkjurija, nekadašnjeg frontmena grupe Queen, premijerno je predstavljena na radiju BBC.

  • Rade Šerbedžija o novoj ulozi na velikom platnu Rade Šerbedžija o novoj ulozi na velikom platnu

    Rade Šerbežija, posle skoro tri decenije nastupa pred beogradskom pozorišnom publikom na otvaranju ovogodišnjeg, 28. Beogradskog letnjeg festival BELEF-a u predstavi Antigona - 2000 godina kasnije u izvođenju pozorišta Ulysses. Samo dan ranije, od 20. juna u bioskopima širom Srbije u distribuciju kreće filmsko ostvarenje u kome Rade Šerbedžija tumači jednog od glavnih likova, dr. Dabrovskog u psihološkom trileru Anđeo čuvar. U nastavku, pročitajte intervju u kome Šerbedžija govori o novom filmskom ostvarenju, pripremi za pomenutu ulogu, te hipnozi i interesantnoj tematici koju film nosi.

  • Aleksandra Radović: Prvi solistički koncert u Zagrebu Aleksandra Radović: Prvi solistički koncert u Zagrebu

    Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, Aleksandra Radović održaće svoj prvi solistički koncert u Zagrebu, 10. novembra u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

  • Marko Louis pre Thievery Corporation-a Marko Louis pre Thievery Corporation-a

    Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna (20:30) ispred vrhunske svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na njihovom velikom letnjem koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu, saopštava Long Play.

  • Aleksa Jelić predstavlja novi album Aleksa Jelić predstavlja novi album

    Aleksa Jelić, pop muzičar i baletski umetnik, posle duže pauze objavio je novi album pod nazivom Metamorfoza.

  • Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru

    Anđeo čuvar (Guardian Angel) je psihološki triler zasnovan na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima; u režiji renomiranog finskog reditelja Arto Halonena i sjajnom međunarodnom glumačkom glumačkom postavkom predvođenom Radetom Šerbedžijom, Džošom Lukasom i Pilu Asbekom, film u distribuciji 2i Filma stiže u domaće bioskope 20. juna.