Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Zvezde
  • Svetska premijera filma Yu Grupa - Trenutak sna Svetska premijera filma Yu Grupa - Trenutak sna

    Svetska premijera filma „Yu Grupa - Trenutak sna“ reditelja Darka Lungulova biće održana u četvrtak, 2. marta u 19.30 časova u mts Dvorani na 51. FEST-u.

  • Badrićeva i publika pevali uglas u punoj mts Dvorani Badrićeva i publika pevali uglas u punoj mts Dvorani

    Nina Badrić jedna od najcenjenijih pevačica u regionu 14. februara održala je koncert u mts Dvorani.

  • Penelope Kruz u španskoj drami Na margini Penelope Kruz u španskoj drami Na margini

    Od argentinskog reditelja Huana Dijega Botoa (Juan Diego Botto) u bioskope stiže socijalna drama "Na margini" (On the Fringe), sa Penelope Kruz i Luisom Tosarom u glavnim ulogama.

  • Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi

    Muzička diva Josipa Lisac održaće koncert 12. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u organizaciji producentske kuće Long Play. Povod za novo druženje legendarne umetnice sa publikom je obeležavanje 50 godina od objavljivanja prvog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", koji ne samo da je kamen temeljac njene karijere, već se smatra jednim od naznačajnijih izdanja u istoriji pop-rok muzike bivše Jugoslavije.

  • Odlazak Branke Veselinović Odlazak Branke Veselinović

    Branka Veselinović, pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka, preminula je u 105. godini, prenesli su domaći mediji, a vest je potvrdilo i njeno matično Jugoslovensko dramsko pozorište.

  • Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord

    Sinoć je održana svečana 65. dodela Gremi nagrada u Los Anđelesu, a među dobitnicima našli su se Bijonse, Hari Stajls, Adel…

  • Još jedan koncert Crvene jabuke Još jedan koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena 8. marta, poznati pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedno veče, u četvrtak 9. marta,saopšteno je iz mts Dvorane.

  • Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića

    Fondacija Balašević, danas, 19. januara organizovaće program naziva "Na Bogojavljensku noć" u čast preminulog kantautora Đorđa Balaševića.

  • Iva Lorens: Muzika iz sobe za ceo svet Iva Lorens: Muzika iz sobe za ceo svet

    Iva Lorens, mlada kantautorka stvara na engleskom, francuskom i srpskom jeziku, a njen rad naišao je na pozitivne reakcije domaće publike različite dobi. Njena umetnost odiše iskrenošću i emocijom, a u svom radu nadilazi strogu žanrovsku određenost, dopuštajući sebi da u kreativnom procesu istražuje. Nedavno je publici predstavila spot za baladu naziva Hej, a u razgovoru za Naxi govori o stvaralaštvu, saradnji sa kolegama, školovanju u inostranstvu i albumu koji se očekuje na proleće.

  • Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta

    Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon prošlogodišnjeg nastupa održanog na proleće, publika kultnog benda imaće prilike da legendarni bosanki pop-rok sastav ove godine čuje specijalno na Dan žena 8. marta, pod sloganom "Tamo gde ljubav počinje".

  • Dodeljeni Zlatni globusi: Nagrada za Stivena Spilberga Dodeljeni Zlatni globusi: Nagrada za Stivena Spilberga

    Održana je 80. dodela Zlatnih Globusa, nagrada koju dodeljuje Holivudsko udruženje stranih novinara (Hollywood Foreign Press Association) najboljim filmovima i televizijskim ostvarenjima iz protekle godine, a među ovogodišnjim dobitnicima su Ostin Batler, Kejt Blanšet i Stiven Spilberg.

  • Željko Samardžić: Četiri uspešna koncerta u mts Dvorani Željko Samardžić: Četiri uspešna koncerta u mts Dvorani

    Poslednjih dana decembra Željko Samardžić održao je niz uspešnih koncerata u mts Dvorani na oduševljenje njegove mnogobrojne publike.