-
Poslednjih 5 pesama
- Marina Perazić - Kolačići
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Tony Cetinski - Jednom u zivotu
- Haustor - Uzalud pitaš
- Jelena Tomašević - Za Divno Cudo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRolat sa džemom od šljiva
Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
Ruska salata sa piletinom i kukuruzomIsprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoEfikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!
Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domuAko želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.82 CHF 125.10 125.98 126.86 USD 110.96 111.75 112.53
-
Namirnice koje oslobađaju neprijatne mirise
Higijena je pola zdravlja, a ove namirnice su pravi saveznici iz prirode koji pomažu u smanjenju neprijatnih mirisa.
20-02-2019 | 15:53 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside
Foto: Bigstock- dolgachov
Kokosovo ulje je jedan od najefikasnijih proizvoda koji vašem telu daju prijatnu aromu. Njegova antimikrobna svojstva ograničavaju rast bakterija, dok laurinska kiselina uništava oštar miris. Kako biste obezbedili svež miris ispod pazduha, preporučuje se nanošenje ulja na područje pazuha 1-2 puta dnevno nakon tuširanja.
Limun za svež dah - Kao i kokosovo ulje, limunov sok može da kontroliše neprijatne mirise, pogotovo kada je reč o lošem zadahu. Potrebno je popiti čašu limunovog soka razblaženog u malo vode (pod uslovom da vam limunska kiselina ne šteti usled neke dijagnoze).
Pšenica - Pšenična trava sadrži veliku količinu proteina, vitamina C, B12, B6, folne kiseline. Štaviše, ovo je snažan prirodni antioksidant koji ga čini veoma efikasnim u borbi protiv neprijatnog mirisa tela. Uvediter pšenicu u ishranu - 40 g dnevno pšenice.
Peršun je poznat narodni lek koji uspešno suzbija neprijatne mirise tela. Visok sadržaj hlorofila i njegova sveža aroma imaju odličan efekat u borbi protiv loših mirisa. Ona je i sjajan antioksidant, čisti telo i uspešno se bori protiv bakterija koje neretko mogu biti uzročnici nastanka neprijatnih mirisa.
Koristite ga u salatama, ili kao dodatak toplim kuvanim jelima. -
Pročitajte i...Podrška dobrom varenju: Namirnice koje svi moramo da uključimo u ishranu!
Kada hrana dospe u usta, započinje složen proces varenja. Telo potom pažljivo transportuje hranu kroz probavni sistem, gde se ona razlaže na manje, lakše iskoristive komponente.
Upozorenje stomatologa: Zbog jedne greške ljudi imaju loš zadahIako se većina ljudi budi sa lošim zadahom, on bi trebalo da nestane nakon pranja zuba.
Da li je dobro da na prazan stomak pojedemo med i beli luk?Beli luk i med se smatraju prirodnim antibioticima. Ove dve namirnice u kombinaciji čine odličan prirodni lek u borbi protiv stanja poput prehlade, gripa i drugih bolesti.
Odgovor stručnjaka na pitanje da li možemo da postanemo zavisni od šećera?Mnoge namirnice koje svakodnevno konzumiramo bogate su šećerom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: