Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Crvena jabuka - Volio Bih da Si Tu

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Volio Bih da Si Tu
    2. Ana Stanić - Grad
    3. Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
    4. Denis & Denis - Soba 23
    5. Zdravko Čolić - Ti Mozes Sve, Al Jedno Ne
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Petak - Mojih 50
    2. 21. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 21. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 21. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

  • Zdravlje
    Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije

    Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima! Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!

    Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.

    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.82
    CHF 125.10 125.98 126.86
    USD 110.96 111.75 112.53
  • Povezani članci
  • Profiterole: Desert koji se ne odbija

    Ovo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...




    15-04-2024 | 11:10 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: bigstockphoto/margouillat

     

    Sastojci:

    140 ml vode
    50 g maslaca
    malo soli
    100 g oštrog brašna tip 400
    1 puding od vanile
    250 ml mleka
    200 g šlaga
    130 ml slatke pavlake
    150 g čokolade za kuvanje

    Priprema:

    Za krem: Pomešajte prah za puding sa šećerom i malom količinom hladnog mleka. Skuvajte preostalo mleko i sklonite s vatre. U mleko dodajte razmućen prah za puding, kuvajte uz mešanje 1-2 minuta, zatim ohladite. U ohlađeni puding umešajte čvrsto umućen šlag.


    Za testo: Stavite vodu, maslac i so u manju posudu i ostavite da provri. Dodajte brašno i kuvajte smesu dok ne postane gusta. Ohladite malo, a zatim umešajte jedno po jedno jaje. Mikserom mešajte smesu dok ne postane glatka.


    Stavite kuvano testo u poslastičarski špric, istiskujte gomilice veličine oraha na uljem namazan pleh. Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180°C. Ohladite pečene profiterole.


    U poslastičarski špric s nastavkom za punjenje stavite pripremljen krem od vanile. Ubodite nastavkom svaku profiterolu i utisnite malo kreme. Napunjene profiterole stavite na tanjir za posluživanje.


    Za preliv:
    Zagrejte slatku pavlaku, dodajte izlomljenu čokoladu, mešajte dok ne dobijete jednoličnu smesu i ohladite. Prelijte ovim prelivom profiterole.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

    Štrudla sa makom Starinska štrudla sa makom

    Jesenji dani bude u svima nama posebnu vrstu nostalgije. Štrudla sa makom definitivno je "kraljica" starinskih kolača i skoro da ne postoji osoba koja je ne voli... Ako se već niste izveštili u pripremi ovog recepta, obavezno sačuvajte ovaj recept.

    Kolac Kremasti kolač sa višnjama

    Ovaj kolač će vas momentalno osvežiti i oduševiti.

    Kolač Torta od lešnika i čokolade

    Da li postoji lepša kombinacija ukusa od lešnika i čokolade?

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: