-
Poslednjih 5 pesama
- Vještice - Totalno drukciji
- Dino Merlin - Skoro Ce Zima
- Gibonni - Posoljeni Zrak
- Regina - Kad poželiš
- Marina Perazić - Kolačići
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
-
Krem čorba od šargarepe
Karoten kojim je šargarepa bogata potreban je unositi svakodnevno.
24-11-2016 | 14:04 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-pink candy
Sastojci:
- 6 većih šargarepa
- koren peršuna
- veća glavica crnog luka
- 3 kašičice kukuruznog griza
- 1 žumance
- 1 kisela pavlaka
- pola veze svežeg peršuna
- biber, so, uljePripreme: Isecite crni luk, šargarepu i koren peršuna na krupnije komade, pa propržite na ulju u šerpi u kojoj ćete i kuvati čorbu. Kada ste propržili nalijte malo vode i dinstajte par minuta da povrće omekša, a zatim ga izblendirajte mikserom. Kada ste samleli povrće nalijte 1,5 l vode, dodajte so i biber i kuvajte na umerenoj vatri 5 min. Nakon 5 min dodajte kukuruzni griz i kuvajte još minut. Za to vreme umutite žumance sa pavlakom i začinite čorbu.Pustite da "baci" ključ i sklonite sa šporeta. Na kraju pospite seckanim svežim peršunom.
-
Pročitajte i...
Čorba sa pečurkama i piletinom
Možda već pravite čorbu sa piletinom ili sa pečurkama, ali ako do sada niste spojili ove ukuse, sada je idealan trenutak da to isprobate. Ova sjajna okrepljujuća čorba savršeno odgovara ovom periodu godine, kada kraj oktobra donosi hladnije dane i potrebu za toplim, hranljivim jelima.
Čorba sa piletinom i pečurkama
Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: