Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony I Boris - Nek Se Raduje

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tony I Boris - Nek Se Raduje
    2. Generacija 5 - Povedi me u noć
    3. Crvena jabuka - Dirlija
    4. Željko Joksimović - Crnokosa
    5. Vanna - Ako je vredelo ista
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Krem torta sa bananama i malinama

    Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...




    29-05-2024 | 11:47 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, san_ta

     

    Sastojci za biskvit:

    4 jajeta
    150 g šećera
    150 g brašna
    1 kašičica praška za pecivo
    1 kašičica vanilin šećera
    Prstohvat soli


    Sastojci za krem:

    500 ml mleka
    4 žumanceta
    150 g šećera
    4 kašike gustina
    200 g putera
    1 kašičica vanilin šećera


    Sastojci za filovanje:

    3-4 banane
    200 g malina


    Priprema:

    Umutiti jaja sa šećerom dok smesa ne postane svetla i penasta. Dodati vanilu, brašno prosejano sa praškom za pecivo, i prstohvat soli. Sve dobro sjediniti. Smesu izliti u pleh prekriven papirom za pečenje i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20-25 minuta ili dok biskvit ne postane zlatno smeđ.


    Za krem, umutiti žumanca sa šećerom, dodati gustin i malo mleka. Ostatak mleka staviti da se kuva, a kada provri, sipati pripremljenu smesu od žumanaca i gustina. Kuvati uz neprestano mešanje dok se krem ne zgusne. Skloniti sa vatre, dodati vanilu i ohladiti na sobnoj temperaturi.


    Umutiti puter i postepeno dodavati ohlađen krem. Sve dobro sjediniti u glatku smesu. Biskvit preseći na dva dela. Na prvi deo staviti polovinu krema, poređati kolutove banana i posuti malinama. Prekriti drugim delom biskvita. Preostali krem naneti na tortu, poravnati i ukrasiti preostalim bananama i malinama. Ostaviti tortu u frižideru nekoliko sati pre služenja kako bi se dobro stegla.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

    Rafaelo Domaće RAFAELO kuglice!

    Ovo je izuzetno jednostavan recept, a obradovaće sve ljubitelje kokosa.

    Najukusnije faširane šnicle Najukusnije faširane šnicle

    Faširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: