-
Poslednjih 5 pesama
- Marija Šerifović - Molitva
- Boris Novković - Ti si tu
- Kerber - Ratne igre
- Colonia - Oduzimaš mi dah
- Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
-
Piletina u pesto sosu
Piletina kakvu ćete obožavati.
15-04-2019 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- ilolab
Sastojci:
- 400 g pilećeg filea
- 1 kesa testenina pene
- pesto sos
- 1/2 l pavlake za kuvanje
- so, biber
- suvi biljni začin, bosiljak
- maslinovo ulje
- čeri paradajzPripema: Iseckati belo meso na kockice, staviti u malo dublji tigan, dodati maslinovo ulje i dinstati.Kada meso bude skoro gotovo, posoliti, dodati začine, bosiljak i pavlaku za kuvanje. Kada pavlaka provri, dodati dve kafene kašičice pesto sosa. Sve izmešati, dodati čeri paradajz. Služiti toplo.
-
Pročitajte i...
Piletina u kari sosu
Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...
Pileći gulaš
Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...
Fantastična salata sa piletinom
Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: