-
Poslednjih 5 pesama
- Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
- Regina - Ljubav Nije Za Nas
- Oliver i Gibonni - U ljubav vjere nemam
- Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
- Crvena jabuka - Ako Ako
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Mus od čokolade i lešnika
Ohlađen mus od čokolade, prijaće svim sladokuscima tokom toplih dana.
05-08-2019 | 15:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- lilechka75
Sastojci:
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 150 g crne čokolade
- 70 g mlečne čokolade
- 3 jaja
- 1 kašika šećera
- 2 kašike šećera u prahu
- 70 gr sitno seckanog pečenog lešnika
Priprema: Zagrejte pavlaku u šerpici. Dodajte iseckanu čokoladu, obe vrste. Ostavite da se čokolada istopi. Razdvojte žumanca od belanaca. Belanca stavite u veliku činiju, dodajte 1 kašiku šećera i mikserom dobro umutite. Sipajte 1 kašiku šećera u prahu i ponovo mutite. Dodajte i drugu kašiku šećera u prahu i mutite sve dok ne dobijete čvrstu smesu. Dodajte žumanca u pavlaku i čokoladu i lešnik i mešajte dok smesa ne postane glatka i homogena. Dodajte čokoladnu smesu iz 2-3 puta u belanca, sve vreme mešajte kutlačom. Stavite mešavinu u staklene čaše i ostavite u frižideru. Dekorišite seckanim lešnikom i čokoladnim mrvicama. Služite hladno. -
Pročitajte i...Ukusna pita iz tiganja!
Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.
Brzi kolač od lešnikaJednostavne i brze poslastice su nekad najukusnije, a čini se da je isti slučaj i sa ovim sjajnim lešnik kockama...
Bounty letnji kolačOva poslastica će očarati sve ljubitelje kokosa. Tokom vrelih letnjih dana servirajte popularni kolač uz hladan čaj od breske i voćnu salatu od ananasa za pun ugođaj.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: