-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
- Galija - Na tvojim usnama
- Djordje Balašević - Ja luzer
- Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSavršeni čokoladni popsi!
Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.
Oslić u paradajz sosuNeobična priprema svima poznate ribe možda će vam postati omiljena nakon što isprobate ovaj recept.
-
ZdravljeRefluks kiseline: Evo šta bi trebalo da izbegavamo, ali i šta može da nam pomogne
Refluks kiseline ili žgaravica (gorušica) tehnički je poznat kao gastroezofagealni refluks. Ovaj problem nastaje kada je ventil ili sfinkter koji povezuje želudac sa jednjakom oslabljen. U tom slučaju, želudačna kiselina, koja bi trebalo da ostane u želucu, vraća se u jednjak. Kako je kiselina iritantna, sluzokoža jednjaka postaje upaljena, uzrokujući neprijatnost.
Panika ili anksioznost? Ovo su ključne razlike„Napad anksioznosti“ nije formalni medicinski izraz, ali ga neki koriste da opišu emocionalnu i fizičku reakciju na specifične stresne situacije. S druge strane, napadi panike su epizode intenzivnog straha koje prate izraženi kognitivni, emocionalni i fizički simptomi.
-
PutovanjaNajbolja mesta za proslavu Nove godine u Italiji!
Italija je zemlja gde se istorija, lepota i praznični duh sjedinjuju, posebno tokom dočeka Nove godine. Svaki grad nudi jedinstvenu proslavu – od veličanstvenog Rima do romantične Venecije. Bez obzira na to da li želite vesela okupljanja, spektakularan vatromet ili mirnu noć pod zvezdama, ovo su neka od najboljih mesta za doček Nove godine u Italiji
Deset najboljih stvari koje morate da doživite u BečuBeč, ili „Wien“ na nemačkom, prestonica je Austrije, bogata kulturom, impresivnom baroknom arhitekturom i svetski poznatom muzičkom baštinom koju su stvarali velikani poput Mocarta i Betovena. Otkrijte kako lokalci preporučuju da istražite ovaj grad, spoj tradicije i savremenosti.
-
PreporučujemoFantastičan trik za čiste prozore bez kondenzacije!
Zimi se često suočavamo s kondenzacijom na prozorima, što može da prouzrokuje vlagu i pojavu buđi. Ovi problemi ne samo da narušavaju izgled doma, već mogu da izazovu u druge zdravstvene tegobe poput iritacije očiju, kože, zapušenog nosa i otežanog disanja.
Ne bacajte koru od jabuke: Evo za šta sve možete da je iskoristiteKora od jabuke može da vam bude izuzetno korisna, iako vam to verovatno nikada nije palo na pamet.. Setite se ovog teksta sledeći put kada rešite da je odstranite…
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.14 116.96 117.77 CHF 123.95 124.82 125.69 USD 110.41 111.18 111.96
-
Savršeni čokoladni popsi!
Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.
16-12-2024 | 12:20 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Ruth Black
Sastojci:
300 g mlevenog keksa
100 g lešnika (sitno mlevenih)
125 g margarina
100 g šećera u prahu
100 ml mleka
100 g čokolade
Priprema:U većoj posudi pomešajte mleveni keks, šećer u prahu i mlevene lešnike. Dodajte otopljen margarin i mleko, pa sve dobro sjedinite dok ne dobijete glatku smesu. Od dobijene smese pravite kuglice veličine 2–3 cm u prečniku – idealne za serviranje na štapiću. Ostavite kuglice u frižider da se stegnu.
Rastopite čokoladu, a zatim svaku kuglicu umočite koristeći štapić ili viljušku. Okrećite kuglicu dok se ravnomerno ne prekrije čokoladom. Stavite kuglice na papir za pečenje da se čokolada potpuno stegne.
Saveti:Kuglice možete dodatno ukrasiti tako što ćete ih posuti mrvicama, seckanim lešnicima ili šarenim ukrasima dok je čokolada još topla. Čuvajte popse u zatvorenoj posudi u frižideru do posluživanja.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Neodoljiva španska pita!
Španska pita je brz i jednostavan obrok. Izdašna JE i sočna, zbog čega je mnogima omiljeni izbor za doručak ili večeru.
Mekane cimet rolnicePredstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.
Rižoto sa belim lukomOvo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…
Najsočnija ćuretina u vinu!Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: