-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Novković - Mi smo jači i od sudbine
- Željko Joksimović - Stihija
- Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim
- Oliver Dragojević - Moja tajna ljubavi
- Bajaga - Badem i so
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSalata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Recept za banana hlebOvaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeVitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli
Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih višeSezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
-
PutovanjaSedam stvari koje morate da vidite u Berlinu
Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
Spektakularni Novi ZelandNovi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
-
PreporučujemoFenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.15 119.99 120.83 USD 108.21 108.97 109.73
-
Tres Leches
Ukusan kolač koji će vam se sigurno dopasti ukoliko ste ljubitelj Koha.
27-07-2018 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- spectator
Sastojci:
Biskvit:
- 7 jaja
- 100 gr šećera
- 200 gr brašna
- pola praška za pecivo
- prstohvat soli
Preliv:
- 1 konzerva kondezovanog mleka
- 1 konzerva obranog mleka
- 700 ml. običnog mlekaPriprema: Odvojiti belanca od žumanaca. Belancima dodati prstohvat soli i mutiti u čvrst sneg. Pred kraj postepeno dodavati šećer uz neprestano mešanje. Izmućenim belancima dodati jedno po jedno žumance i mešati kašikom. Pomešati brašno i prašak za pecivo, prosuti preko jaja, pa lagano izmešati, dok se sve ne sjedini. Tepsiju oblozite papirom za pečenje. U obloženu tepsiju istresiti testo i peći na 180 C oko 30 minuta. Dok se biskvit peče, pripremiti preliv. Pomešati sva tri mleka, umutiti i držati ih na sobnoj temperaturi. Kada je biskvit gotov, prohladiti, pa vratiti u tepsiju u kojoj se pekao ali kontra, odnosno meksi deo da bude na dnu tepsije. Preliti pripremljenim mlekom i prekriti biskvit. Pustiti da odstoji pola sata, kako bi lepo upio tečnost. Kad je biskvit odstaji, premazati ga karamelom.
-
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
Domaći sladoled od jagode i avokadaUopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: