-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Ako ima Boga
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
- Divlje jagode - Krivo je more
- Merlin - Mjesečina
- Film - Sjećam se prvog poljupca
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Pečena piletina u pivu
Fantastična ideja za vikend ručak koji možete da počnete da pripremate već danas.
02-02-2024 | 12:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, mvg685
Sastojci:
1 pile – 2 kg
500 ml piva
1 glavica crnog luka
beli luk u granulama ili glavica sitno iseckanog belog luka
100 – 150 ml maslinovog ulja
4 kašike senfa
2 kašike suvog začina
3 kašike soli
biber po ukusu
Priprema:U pile direktno ubaciti so i pola mere suvog začina i belog luka. Ostaviti preko noći da upije. Sledećeg dana ostatak luka dodati pivu, pa dodati tome senf, ulje i ostale začine. U dublju posudu staviti pile, da pile bude knap u posudi, pa preliti sa pola ove smese. Prekriti folijom i ostaviti još dva sata da stoji u frižideru. Pile izvaditi i ostaviti da odstoji da dostigne sobnu temperaturu. Pile staviti u vatrostalnu tepsiju ili pleh i prkriti folijom Uključiti rernu na 200 stepeni i staviti pile da se peče 20 minuta. Prevrnuti pile, pa preliti ostatkom smese koju ste napravili. Za pola sata okrenuti pile još jednom i ostaviti da zapeče još deset minuta.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: