-
Poslednjih 5 pesama
- Poslednja igra leptira - Nataša
- Novi Fosili - Samo Dobri Drugovi (Znam)
- Crvena jabuka - Tvoga srca vrata
- Zana - Prijatelji
- Gibonni - Onako, Od Oka
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSalata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Recept za banana hlebOvaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeVitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli
Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih višeSezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
-
PutovanjaSedam stvari koje morate da vidite u Berlinu
Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
Spektakularni Novi ZelandNovi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
-
PreporučujemoFenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.15 119.99 120.83 USD 108.21 108.97 109.73
-
Pohovane tikvice
Stiže proleće, a sa njim i mnogo svežeg povrća. Napravite ovaj ukusni obrok od tikvica.
01-03-2019 | 14:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Alp Aksoy
Sastojci:
- 3 jaja
- prezle
- 3 tikvice
- susam
- so, brašno
Sos:
- kiseli krastavčići
- 100gr kisele pavlake
- 50 gr majonezaPriprema: Umutiti jaje, tikvice iseći na šnite, pomešati sa umućenim jajima i posoliti po želji. U jednu posudu posuti brašno, drugu prezle i susam. Tikvice izvaditi iz smese od jaja, uvaljati u brašno, pa u prezle i susam i pržiti na vrelom ulju. Postupak ponavljati sve dok se ne istroši sav materijal. Sos: U jednoj posudi pomešati kiselu pavlaku, majonez i dodati im sitno seckane kisele krastavčiće.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: