-
Poslednjih 5 pesama
- Magazin - Minut srca tvog
- Oliver i Gibonni - Sreca
- Idoli - Maljčiki
- Knez - Pricaj Sa Mnom
- Petar Grašo - Voli Me
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Napravite domaći ajvar
Priprema zimnice je u toku, pa mnoga domaćinstva ovaj period godine ne mogu ni zamisliti bez pripreme ajvara.
23-09-2021 | 13:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Melica73
Sastojci:
- 5kg crvene paprike
- 2,5 dl ulja
- so, šećer, sirće po ukusuPriprema: Papriku ispeći i očistiti od kožice i semenki i ostaviti da se ocedi do sutradan. Samleti paparike, ulje staviti u šerpu, zagrejati, staviti začine i sve prižiti oko sat i po vremena. Nakon priženja, dodati jednu supenu kašiku soli, dve kašike šećera i malo sirćeta, pa promešati. Po želji moguće je dodati i čili ukoliko volite pikantniji ukus. Sipati u tegle i odložiti.
-
Pročitajte i...Fantastičan domaći ajvar
Pravljenje domaćeg ajvara može da bude izazovan zadatak, ali uz pravi recept i malo strpljenja, svako može da napravi ukusan ajvar kod kuće.
Vreme je za zimnicu: Evo kako pravilno da sterilišete tegleSterilizacija tegli je ključni korak kada se priprema zimnica kako biste sačuvali hranu duže vreme.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: