-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
- Kerber - Hajde da se volimo
- Boris Rezak - Andjeo
- Dino Dvornik - Zasto pravis slona od mene
- Galija - Kotor
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Velux: Besplatne posete i saveti stručnjaka
Velux krovni prozori pripremili su posebnu akciju za sve klijente. Naime, ukoliko planirate da renovirate potkrovlje ili zamenite rovne prozore novim uz pomoć Velux tručnjaka možete se na vreme informisati i prikupiti sve potrebne podatke pre početka radova.
15-03-2016 | 10:04 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Velux promo
Dovoljno je da pozoviete i zakažite besplatnu posetu i konsultacije VELUX stručnjaka na celoj teritoriji Srbije i iskoristite pogodnosti koje je Velux pripremio za kupce.
Zakazivanje posete je moguće na broju: 011 20 57 500
-
Pročitajte i...
Ovo su predmeti koje nikako ne bi trebalo da držite na prozorskoj dasci
Prozorske daske su vrlo praktične, a ne treba da zaboravimo ni njihovu estetsku funkciju s obzirom na to da veoma lepo mogu da se uklope u skoro svaki ambijent. Ipak, mnogima od nas služe za odlaganje mnogobrojnih predmeta.
Prirodna rešenja za uklanjanje ogrebotina sa drvenih površina!
Ogrebotine na drvenom nameštaju mogu da budu prava muka, ali to ne znači da morate da se oprostite od omiljenog stola, ormara ili komode. Srećom, postoje jednostavni i povoljni trikovi koje možete primeniti uz sastojke koje već imate u svojoj kuhinji.
Na koliko stepeni bi trebalo da peremo veš kako bismo se rešili bakterija?
Ovo je pitanje koje nas muči i često smo razapeti između želje da ne oštetimo veš na visokim temperaturama i želje da se u potpunosti otarasimo bakterija. Posebnu pažnju obratite na pranje donjeg veša, ali i majica ukoliko želite da budete sigurni da je sve čisto.
Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: