-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
- Massimo - Jugo
- Djordje Balašević - Ljudmila (Noc kad je Tisa nadosla)
- Sergej Ćetković - Dva minuta
- Azra - Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Ukusni čokoladni mafini
Napravite neodoljive mafine od čokolade.
17-05-2016 | 12:28 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Yastremska
Sastojci:
- 100 gr. margarina
- 200 gr. šećera
- 1 kesica vanilinog šećera
- 2 jajeta
- 50 gr. istopljene crne čokolade
- 200 ml. mleka
- 100 gr. brašna
- 100 gr. kakaoa
- 50 gr. pudinga od čokolade
- pola praška za pecivo
- kašičica sode bikarbone
- 2 kašičice cimeta
- 70 gr. seckanih lešnika
Priprema: Penasto umutite margarin sa šećerom i vanilinim šećerom. U to dodajte jedno jaje, pa kad njega umešate, dodajte i drugo. U masu sipajte istopljenu čokoladu, a onda naizmenično dodajte kakao, mleko i puding u prahu uz stalno mućenje. Na kraju dodajte prethodno pomešane prašak za pecivo, sodu bikarbonu i cimet. U pleh za mafine stavite papirne korpice i napunite ih pripremljenom masom do trećine visine. Pospite seckanim lešnicima i pecite oko 20 minuta na 180 stepeni. -
Pročitajte i...
Fantastične badem kuglice
Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.
Ukusna torta sa kupinama
Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.
Najsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Novogodišnji mafini
Ovo su verovatno najjednostavniji mafini. Ipak, istovremeno su toliko ukusni da slobodno možete da ih poslužite ove praznične večeri.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: