-
Poslednjih 5 pesama
- Neverne Bebe - Da ima nas
- Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
- Massimo - Jugo
- Djordje Balašević - Ljudmila (Noc kad je Tisa nadosla)
- Sergej Ćetković - Dva minuta
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
-
Zdravlje
Pet znakova da unosite previše šećera
Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
-
-
Putovanja
Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
-
Preporučujemo
Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?
Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.50 126.39 127.27 USD 102.74 103.46 104.19
-
Ukusan sos za roštilj
Pravi roštilj majstori znaju da se tajna pripreme ukusnog mesa krije i u dobrom sosu.
27-04-2022 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-kovalnadiya
Sastojci:- četvrtina kašičice belog luka u prahu
- četvrtina kašičice luka u prahu
- četvrtina kašičice origana
- malo bibera, soli
- 2 supene kašika meda
- 2-3 supene kašike senfa
- malo jabukovog sirćeta
- pakovanje pelata ili pirea od paradajza
- po želji čiliPriprema: Pelatu dodati sve sastojke uz mešanje i ostaviti da ključa dok se ne postigne željena gustina sosa. Sos dodati u završnoj fazi pečenja mesa.
-
Pročitajte i...
Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Gvakamole sos
Ukoliko očekujete goste, napravite brzo i ukusno posluženje. Gvakamole sos i tortilje su provereno dobra kombinacija!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: