Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Regina - Ljubav Nije Za Nas

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Regina - Ljubav Nije Za Nas
    2. Oliver i Gibonni - U ljubav vjere nemam
    3. Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
    4. Crvena jabuka - Ako Ako
    5. Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Teleća čorba

    Uvek je pravo vreme za okrepljujuću i toplu teleću čorbu.




    24-02-2016 | 14:46 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Dusan Zidar

     

    Sastojci:

    - 500 gr telećeg mesa sa kostima
    - 1 glavica crnog luka
    - 1 veza zeleni (šargarepa, paštrnak i koren peršuna)
    - 1/2 celera
    - 1 kašika putera
    - 2 kašike ulja
    - 100 gr kisele pavlake
    - 2 žumanca
    - 1 kašika brašna ( opciono )
    - suvi začin, so i biber
    - sok od limuna

    Priprema: Iseckati crni luk pa ga staviti sa uljem, puterom i malo vode da se dinsta. Luk malo i posoliti. Meso sitno iseckati a kost spustiti posebno kada se luk izdinstao. Dodati malo vode, 200 ml, kašiku suvog začina i ostaviti da se polako krčka, dodavajući vode kad ispari.
    Posle otprilike sat vremena kuvanja teletine ( potrebno joj je duže kuvanje ) dodati očišćene i iseckane šargarepu, paštrnak, peršun i celer. ( ako vam je lakše izblendirajte sve, ali ne predugo da se ne bi stvorila kaša nego samo nekoliko krugova da blender obrne svo povrće )
    Naliti još vode. Ostaviti da se kuva sve na srednjoj vatri još oko 20 – 30 minuta, dok povrće ne omekani. Kada su se skuvali i meso i povrće izmaći sa vatre pa pa izvaditi onu kost od mesa, ako još ima mesa na njoj poskidati i iseckati, pa vratiti.
    Umutiti pavlaku i žumanca sa malo čorbe pa sipati polako nazad u čorbu. Probati čorbu pa dodati soli i bibera po ukusu. Dodati malo peršunovog lista na kraju i limunovog soka pred serviranje.

  • Pročitajte i...
    Čorba od karfiola Čorba od karfiola

    Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.

    Krem čorba od pečuraka Krem čorba od pečuraka

    Ukusna krem čorba od pečuraka, uvek je odličan izbor.

    Krem čorba od pečuraka Krem čorba od pečuraka

    Ukusna čorba od pečuraka kao stvorena je za hladnije dane.

    Riblja čorba Riblja čorba

    Ukusna riblja čorba, upotpuniće vaš današnji obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: