-
Poslednjih 5 pesama
- Josipa Lisac - Magla
- Ana Stanić - Sama
- Aleksandra Radović - Carstvo Tuge
- Knez - Nijedna zena na svijetu
- Galija - Na tvojim usnama
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSavršeni čokoladni popsi!
Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.
-
ZdravljeDa li je slanina zdrav izbor za obrok ili bi trebalo da je izbegavamo?
Obično se definiše kao hrana za dušu, odnosno hrana kojom možemo povremeno da se počastimo, ali retko uključujemo u svakodnevnu ishranu. Iznenađujuće je što mnogi ne znaju da je slanina zapravo zdrava, posebno ona pripremljena na starinski način bez industrijskih aditiva. Ne verujete? Nauka to potvrđuje! Prepuna je proteina i vitamina, a gotovo da ne sadrži ugljene hidrate. Iako se često posmatra kao ekstravagancija, ona može da postane nezamenljiv deo zdravog života.
Koliko kafe bi trebalo da popijemo da bi nam mozak bolje radio?Postoje različita istraživanja koja dokazuju da je kafa u umerenim količinama dobra za organizam.
-
PutovanjaOvo je zvanično najlepše skijalište u Evropi!
Jedno istraživanje kombinovalo je broj objava na društvenim mrežama, pratilaca i onlajn recenzija kako bi svakoj destinaciji dodelilo ocenu u kategoriji „najlepše skijalište“.
Najbolja mesta za proslavu Nove godine u Italiji!Italija je zemlja gde se istorija, lepota i praznični duh sjedinjuju, posebno tokom dočeka Nove godine. Svaki grad nudi jedinstvenu proslavu – od veličanstvenog Rima do romantične Venecije. Bez obzira na to da li želite vesela okupljanja, spektakularan vatromet ili mirnu noć pod zvezdama, ovo su neka od najboljih mesta za doček Nove godine u Italiji
-
PreporučujemoLak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke!
Ako ste primetili tragove hemijske olovke ili mastila na drvenim površinama u vašem domu, ne brinite – postoji jednostavno rešenje koje verovatno već imate pri ruci. Lak za kosu može da bude izuzetno efikasan u uklanjanju ovakvih mrlja, a sam proces čišćenja je brz i jednostavan.
Fantastičan trik za čiste prozore bez kondenzacije!Zimi se često suočavamo s kondenzacijom na prozorima, što može da prouzrokuje vlagu i pojavu buđi. Ovi problemi ne samo da narušavaju izgled doma, već mogu da izazovu u druge zdravstvene tegobe poput iritacije očiju, kože, zapušenog nosa i otežanog disanja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.15 116.97 117.78 CHF 123.52 124.39 125.26 USD 110.54 111.32 112.10
-
Pire od pasulja i batata
Ovaj pire intenzivnog ukusa praktično može da prođe i kao interesantan namaz ili zaseban obrok. Savršeno se uklapa i kao dodatak uz meso i ribu, ali i uz kupus salatu...
09-08-2024 | 11:51 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Veselova Photo LLC
Sastojci:
2 srednja batata
1 konzerva belog pasulja (400g)
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
3 kašike maslinovog ulja
So i biber po ukusu
1 kašičica dimljene, tucane paprike
Sok od pola limuna
Priprema:
Oljuštite batat i isecite ga na kockice. Stavite zatim ovaj krompir u lonac sa vodom i kuvajte dok ne postane mekan, oko 15-20 minuta. Dok se batat kuva, isperite i ocedite pasulj iz konzerve. U tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte seckani crni luk i pržite dok ne postane staklast, oko 5 minuta. Dodajte seckani beli luk i pržite još 1-2 minuta.
Kada je krompir kuvan, procedite ga i stavite u blender ili seckalicu. Dodajte proprženi crni i beli luk, dimljenu papriku, so, biber i sok od limuna. Sve sastojke dobro izblendirajte.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Savršeni čokoladni popsi!
Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.
Neodoljiva španska pita!Španska pita je brz i jednostavan obrok. Izdašna JE i sočna, zbog čega je mnogima omiljeni izbor za doručak ili večeru.
Mekane cimet rolnicePredstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.
Rižoto sa belim lukomOvo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: