Slušate: Muzički mix

Pesma: Tutti Frutti Band - Stvari lagane

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bajaga - Dobro jutro
    2. Tutti Frutti Band - Stvari lagane
    3. Tony Cetinski - Ko da je sudbina htjela
    4. Zana - Nisam, Nisam
    5. Cacadou Look - Tako Lako
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 10. april - 1 - Dodir noći
    2. 10. april - 2 - Dodir noći
    3. 10. april - 3 - Dodir noći
    4. Tatjana Kecman - Četvrtak - Mojih 50
    5. 9. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Burger sos! Burger sos!

    Obradujte sebe hranom za dušu, ali ipak birajte zdraviju kućnu varijantu...

    Krem torta sa bananama i malinama Krem torta sa bananama i malinama

    Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...

  • Zdravlje
    Šta se dešava s vašim telom kada ne unosite dovoljno vode? Šta se dešava s vašim telom kada ne unosite dovoljno vode?

    Ako vas ovo što ćete pročitati ne natera da posegnete za čašom vode, ne znamo šta hoće. Ispostavilo se da gotovo dve trećine ljudi ne pije dovoljno vode, a sve one šoljice čaja i piva koje konzumiramo zapravo čine više štete nego koristi.

    Pet znakova da unosite previše šećera Pet znakova da unosite previše šećera

    Teško je zamisliti život bez šećera. Ali koliko je previše? Američko udruženje za srce preporučuje da žene ne unose više od šest kašičica šećera dnevno, dok je za muškarce granica devet kašičica. To znači najviše 25–36 grama ili oko 100–150 kalorija šećera dnevno. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) savetuje da se unos ograniči na 50 grama, a idealno ne više od 25 grama dnevno.

  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji

    Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!

  • Preporučujemo
    Brzo i efikasno: Očistite tepih za deset minuta uz ove savete Brzo i efikasno: Očistite tepih za deset minuta uz ove savete

    Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta, ne shvatajući da postoji niz jednostavnih, efikasnih rešenja koja su lako dostupna. Umesto da troše vreme i novac na profesionalne usluge, često se zanemaruju praktični kućni trikovi i sredstva koja mogu jednako uspešno ukloniti čak i najtvrdokornije mrlje.

    Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire? Kada je pravo vreme da zamenimo stare peškire?

    Mnogi veruju da peškiri mogu da traju decenijama, jer se redovno peru na visokim temperaturama. Iako postoje načini da im produžite vek, četiri jasna znaka ukazuju na to da je vreme za zamenu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 125.50 126.39 127.27
    USD 102.74 103.46 104.19
  • Povezani članci
  • Oslić u paradajz sosu

    Neobična priprema svima poznate ribe možda će vam postati omiljena nakon što isprobate ovaj recept.




    13-12-2024 | 13:03 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Vladimir Mironov

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    3 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    4 paradajza isečena na kolutove
    2 šolje suvog belog vina
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    Svež bosiljak
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj, dodajte paradajz i ostavite ribu da se kuva oko 20 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi. Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna i kuvani krompir po želji.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Burger sos! Burger sos!

    Obradujte sebe hranom za dušu, ali ipak birajte zdraviju kućnu varijantu...

    Domaća supa od junetine i piletine! Domaća supa od junetine i piletine!

    Sigurni smo da svi volite pileću i juneću domaću supu, ali da li ste probali da kombinujete ove dve vrsta mesa?

    Musaka od batata Musaka od batata

    Ljubitelji ove vrste krompira obožavaće ovu musaku. Oni koji preferiraju tradicionalni način pripreme možda će biti sumnjičavi kada je ovaj recept u pitanju, ali ipak savetujemo da probaju ovo fantastično jelo.

    Bulgur pljeskavice Bulgur pljeskavice

    Ove zdrave i ukusne pljeskavice od bulgura savršena su alternativa varijantama sa mesom. Lako se pripremaju, bogate su vlaknima i idealne za lagani obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: