-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Ti rodjena si samo za mene
- Boris Novković - Ne vjerujem tvojim usnama
- Sergej Ćetković - Nazovi me
- Indexi - Sve ove godine
- Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Čorbast pasulj
Ukusno domaće jelo.
16-11-2021 | 20:09 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-IngridHS
Sastojci:
- 500 gr pasulja po želji
- 500 gr dimljenh suvih svinjeskih rebara
- dve glavice crnog luka
- jedna veća šargarepa
- 4 čena belog luka
- 2 lovorova lista
- nekoliko zrna bibera
- aleva začinska paprika
- suvi začini
- 50ml ulja
- kašika pšeničnog brašna
- 1 kašika crvene začinske paprikePriprema: Pasulj potopiti u vodi da prenoći. Sautradan procediti, naliti vodu i ostaviti da proključa. Procediti, naliti novu vrelu vodu. Crni luk iseckati, rebra oprati pa dodati u pasulj, šargarepu iseckati na kružiće i ubaciti očišćen beli luk, kao i lovorov list. Sačekati da provri, pa smanjiti temperaturu da krčka. Ostaviti da se kuva naredna 2-3 sata. Na kraju, napraviti zapršku od 50ml ulja, jedne kašike pšeničnog brašna i jedne kašike crvene začinske paprike. Preliti preko pasulja, promešati, probati i po potrebi dosoliti.
-
Pročitajte i...Taste Atlas lista: Ovo su četiri najukusnija doručka u Srbiji!
Portal Taste Atlas je verovatno jedan od najpopularnijih gastronomskih portala na svetu. Ovaj sajt je doprineo promociji kuhinja, specijaliteta i restorana širom sveta, a čini se i da Taste Atlas ozbiljno ceni gastronomsku ponudu u Srbiji, s obzirom na to da nas je smestio na dvadeseto mesto najboljih kuhinja sveta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: