-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Andjeo Na Ramenu
- Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem
- Kerber - Bolje da sam druge ljubio
- Moby Dick - Hotelska Soba
- Azra - Marina
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
-
ZdravljeRotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i minerala
Iako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
Zdravstvene prednosti crne čokoladeUmereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
-
PutovanjaBriž i Gent: Skrivni dragulji Belgije
Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
Deset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u TurskojGuardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.05 119.89 120.73 USD 107.95 108.72 109.48
-
Zapečene punjene paprike
Ukusan ručak u kome može uživati cela porodica.
06-05-2021 | 16:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- zefirchik06
Sastojci:- 6 crvenih paprika
- 400 gr mešanog mlevenog mesa
- 2 paradajza
- glavica crnog luka
- jedna srednja šargarepa
- 50 gr pirinča
- jedan krompir
- vezica perušnovog lista
- so, začini po željiPriprema: Luk sitno iseckati, šargarepu narendati, propržiti na ulju, dodati mleveno meso. Pržiti 5 minuta, dodati suve začine, skloniti sa vatre. Narendati krompir, dodati ga u smesu, promešati i na kraju dodati obareni pirinač. Sve pomešati, pa paprike puniti smesom. Iseckati na kockice paradajz, peršun, dodati im malo ulja, pa preliti prethodno poređane paprike. Peći u rerni 30-45 minuta na 180 stepeni.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: