-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Rukuju se rukuju
- Hari Mata Hari - Baš ti lijepo stoje suze
- Massimo Savic - Dodirni Me Slucajno
- Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Vegetarijanska pita
Prepuna povrća, ova pita je odličan izbor kao doručak ili večera.
06-07-2016 | 12:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Fotokris
Sastojci:
- 500 gr kora za pitu
- 3 dcl ulja
- glavica crnog luka
- praziluk
- dve šargarepe
- dva krompira
- jedna tikvica
- jedan plavi patlidžan
- 300 g brokolija
- 1 veza blitve
- 100 g mladog sira
- 180 mi kiselog mleka
- 5 jaja
- 1 prašak za pecivo
- prstohvat soli i vegetePriprema: Na ulju propržiti crni luk, praziluk, rendanu šargarepu i krompir, tikvice i plavi patlidžan na kockice, brokoli i blitvu takođe iseckati. Sve sastojke propržiti skupa, posoliti, dodati vegetu i na kraju sojine ljuspice. Dobro promešati, pomeriti sa vatre da se malo prohladi. Umutiti četiri jaja, čašu kiselog mleka, prašak za pecivo i dodati u prohlađeno povrće. U podmazan pleh staviti ravno jednu koru, preko nje u jednom smeru nagužvati 4 kore, pa staviti red fila. Preko fila staviti drugu ravnu koru i tako dok potrošite fila otprilike 3 reda). Peći na 180c oko pola sata.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: