-
Poslednjih 5 pesama
- Idoli - Cokolada
- Riblja čorba - Ja je gledam kako spava
- Tony Cetinski - Krik
- Parni Valjak - Uhvati Ritam
- Regina - Ljubav Nije Za Nas
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Punjene pečurke
Toplo predjelo koje, po želji, uz salatu i sos može biti i glavno jelo.
21-10-2020 | 10:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- OlyaSolodenko
Sastojci:
- 10 većih pečuraka,
- 60 g kačkavalja,
- biber, origano
- 80 gr pršute
- maslinovo ulje
Priprema: Pečurke očistiti, oprati i izvaditi središnji deo, odnosno peteljke. Pršutu i kačkavalj iseći na manje komade. U pečurke dodati pršutu, kačkavalj i začine, završno sa jednim listićem kačkavalja preko smese. Složiti ih u pleh za pečenje, premazati maslinovim uljem i peču u rerni zagrejanoj na 190 stepeni 10-ak minuta. Servirati uz zelenu salatu i pavlaku ili beli sos po želji. -
Pročitajte i...Rolovane tikvice sa sirom
Recept je idealan za ljude koji žele da se hrane zdravo, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka. Takođe će obradovati i sve vas koji želite da unesete male promene i pripremite nešto novo i ukusno.
Najjednostavnija i najukusnija pastaZa pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
Recept dana: Gulaš sa pečurkamaZdrav obrok koji će vas sigurno oduševiti. Iako ne sadrži meso, ovo jelo je veoma pikantno i intenzivnog je ukusa.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: