-
Poslednjih 5 pesama
- EKV - Par godina za nas
- Magazin - Minut srca tvog
- Oliver i Gibonni - Sreca
- Idoli - Maljčiki
- Knez - Pricaj Sa Mnom
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Potaž od šampinjona
Ukusn potaž kao neodoljiv deo ručka.
04-01-2023 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-urbanlight
Sastojci:
- pakovanje šampinjona
- 1 luk
- 1 krompir
- šargarepa
- 1,5 l vode
- so, biber
- 3 supene kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- svež pešun
Priprema: Pečurke narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati pečurke, šargarepu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti iseckanim peršunom i krutonima. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: