-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Hitna
- Aleksandra Radović - Bivši dragi
- Prljavo Kazalište - Kiše jesenje
- Regina - Nije Me Strah
- Oktobar 1864 - Nadji me
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
-
ZdravljeRotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i minerala
Iako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
Zdravstvene prednosti crne čokoladeUmereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
-
PutovanjaBriž i Gent: Skrivni dragulji Belgije
Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
Deset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u TurskojGuardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Pohovani karfiol
Ukusan način pripreme karfiola.
19-01-2023 | 15:24 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-myviewpoint
Sastojci:- 500 g karfiola
- 2 jaja
- brašno, prezle, susam
Sos:
- 50 gr pavlake
- 50 gr majoneza
- peršunov list
- kiseli krastavčićiPriprema: Karfiol očistiti, oprati i iseći. Uvaljati u brašno, umućena jaja, prezle i susam, pa pržiti u ulju dok ne porumeni. Za sos: Iseći peršun i krastavčiće, dodati majonez i pavlaku i sve pomešati. Servirati i jesti dok je toplo.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: