-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Pričaj mi o ljubavi
- Gibonni - Oprosti
- Bebi Dol - Brazil
- Jelena Tomašević - Okeani
- Bijelo dugme - Nakon svih ovih godina
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
-
ZdravljeRotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i minerala
Iako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
Zdravstvene prednosti crne čokoladeUmereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
-
PutovanjaBriž i Gent: Skrivni dragulji Belgije
Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
Deset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u TurskojGuardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.05 119.89 120.73 USD 107.95 108.72 109.48
-
Njoke 4 vrste sira
Odličan obrok ukoliko nemate mnogo vremena za pripremu hrane.
07-08-2018 | 15:36 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- PeteerS
Sastojci:
- 1,5 kg njoka
- 8 dcl pavlake za kuhanje
- 100 g gorgonzole
- 300 g gauda sira
- 200 g mocarele
- 100 g parmezana
- 1,5 - 2 dl mleka
- so, biber, kariPriprema: Kuvati pavlaku, a kada proključa, smanjiti temperaturu i polako dodavati sireve. Mešati i odrediti željenu gistinu smese. Istovremeno kuvati njoke. Kada se skuvaju, dodati sos, začine, sve promešati i postui parmezanom.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: