-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
- Denis & Denis - Soba 23
- Željko Joksimović - Zovi me
- Merlin - Ja potpuno trijezan umirem
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
-
ZdravljeRotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i minerala
Iako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
Zdravstvene prednosti crne čokoladeUmereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
-
PutovanjaBriž i Gent: Skrivni dragulji Belgije
Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
Deset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u TurskojGuardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.05 119.89 120.73 USD 107.95 108.72 109.48
-
Musaka sa tikvicama
Ukusan predlog za ručak.
05-08-2021 | 13:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-kostrez
Sastojci:- 1 kg tikvica
- 200 g paradajza
- 250 g sira
- 3 jaja
- 200 ml pavlake za kuvanje
- so, biljni začin, crni biber
Priprema: Tikvice oprati i zajedno sa korom iseći na krugove, začiniti i ostaviti sat vremena. Paradajz iseći na krugove. U pleh za pečenje naizmenično ređati tikvice, paradajz, pa na povrće dodati malo sira i tako dok se ne istroši sav materijal. Staviti da se peče u zagrejanoj rerni 30-35 minuta, a pred kraj pečenja dodati fil od umućenih jaja i pavlake za kuvanje, preliti i ostaviti da se još malo zapeče. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: