-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
- Bajaga - Zažmuri
- Severina - Mili moj
- Sergej Ćetković - Necu da znam
- Djordje Balašević - Provincijalka
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Musaka od krompira i mlevenog mesa
Musaka je uvek dobar izbor ukoliko ste u nedoumici šta biste mogli da spremite za ručak.
15-07-2016 | 14:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/Melica73
Sastojci:
- 1 kg krompira
- 500 g mlevenog mesa
- 1 gavica luka
- malo ulja, sli i bibera
- suvi biljni začin
Preliv:
- 2 jaja
- 2 kašike kisele pavlake
- malo mlekaPriprema: Staviti u šerpu malo ulja (da prekrije dno), pa dodati iseckani luk i dinstati. Kada luk porumeni dodati mleveno meso, začine i mešati 10-tak minuta. Krompir očistiti i iseći kao čips. U dublju tepsiju poređati red krompira, na to red mlevenog mesa i tim redosledom nastaviti sve dok se smesa ne istroši. Poslednji red bi trebalo da bude krompir. Peći na 200 stepeni oko sat vremena, a 15-ak minuta pre kraja pečenja umutiti preliv od jaja, pavlake i mleka i preliti musaku. Kada krompir porumeni jelo je gotovo.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: