-
Poslednjih 5 pesama
- Aleksandra Radović - Kao So U Moru
- YU Grupa - Mornar
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
- Parni Valjak - Zastave
- Piloti - Kada sanjamo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoKako da uklonite tvrdokorne mrlje sa posuđa? Jedno voće može da pomogne
Društvene mreže mogu da budu veoma korisne, posebno kada želimo da otkrijemo i podelimo trikove za brzo i efikasno čišćenje.
Namirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideruNeke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Lovačke šnicle
Ukoliko konzumirate meso, evo jednog predloga za ručak.
10-03-2023 | 12:07 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-difenbahia
Sastojci:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 2 glavice crnog luka
- 3-4 čena belog luka
- 3 supene kašike brašna
- 500 ml vode
- 250 gr pečuraka
- po ukusu so, biber, biljni začiniPriprema: Šnicle izlupati i usoliti, uvaljajti u brašno i ispržiti na ulju. Odložiti ih i u ulju u kome su pržene, propržiti sitno iseckan crni i beli luk. Zatim dodati 2 kašike brašna i pečurke, upržiti i naliti vodu. Vratiti šnicle i ostaviti ih da se krčkaju oko sat vremena na tihoj vatri. Služiti uz salatu, pirinač ili krompir po želji.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: