Slušate: Muzički mix

Pesma: Colonia - Lazu Oci Moje

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Idoli - Maljčiki
    2. Colonia - Lazu Oci Moje
    3. Indexi - Sanjam
    4. Djordje Balašević - Namćor
    5. Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
    2. 6. maj - 1 - Dodir noći
    3. 6. maj - 2 - Dodir noći
    4. 6. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

  • Zdravlje
    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Najveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Putovanja
    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

    Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa! Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!

    Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.02 119.86 120.70
    USD 107.99 108.75 109.51
  • Povezani članci
  • Kus kus s povrćem

    Kus kus je tradicionalno jelo porekla iz Severne Afrike, a poslednjih godina je veoma popularan i u našoj zemlji. Napravite sami kus kus kod kuće.




    19-05-2016 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Marco Mayer

     

    Sastojci:

    - 1/2 pakovanja kus-kusa
    - 100 g graška
    - 100 g šargarepe (na kolutove)
    - 100 g kukuruza šećerca
    - 150 g brokolija
    - 3 kašike maslinovog ulja
    - 100 g svežih shiitake gljiva ili vrganja (bez stabljika, iseći na trakice)
    - 2 kašike limunovog soka
    - 1 kašika iseckanog peršuna
    - 1 kašika iseckanog bosiljka
    - so i biber

    Priprema: Kus-kus pripremite po uputstvu, poklopite i ostavite da stoji najmanje 20 minuta. U Delimano šerpi, u kipućoj vodi, kojoj ste dodali prstohvat soli, skuvajte grašak, izvadite ga i odmah stavite u hladnu vodu da zadrži lepu boju. Nakon toga, u kipućoj posoljenoj vodi skuvajte šargarepu i brokoli. U Delimano tiganju zagrejte malo maslinovog ulja, dodajte gljive i pirjajte ih nekoliko minuta. Začinite i sve zajedno još kratko propirjajte. Gljivama dodajte kus-kus, kuvano povrće, oceđen kukuruz šećerac, 2 kašike maslinovog ulja i sve poprskajte limunovim sokom i pospite naseckanim začinskim biljem.

  • Pročitajte i...
    Piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

    Ruska salata Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Gvakamole Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    testenine Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: