-
Poslednjih 5 pesama
- Piloti - Kao Ptica Na Mom Dalnu
- Kerber - Jos Samo Ovu Noc Mi Daj
- Aerodrom - Stavi pravu stvar
- Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi
- Sladjana Milošević - Miki, Miki
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
Salata sa celerom i indijskim orahomIntenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
-
ZdravljeZdravstvene prednosti crne čokolade
Umereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuliVitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
-
PutovanjaDeset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u Turskoj
Guardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
Sedam stvari koje morate da vidite u BerlinuBerlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.92 108.69 109.45
-
Krompir paprikaš sa svinjskim rebarcima
Za ljubitelje domaće kuhinje.
25-01-2021 | 15:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- fanfon
Sastojci:
- 600 gr svežih svinjskih mesnatih rebara
- dve šargarepe
- glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 sveža paradajza
- 2 krompira srednje veličine
- crvena začinska paprika
- suvi začini, so biberPriprema: Rebra iseći na komade i propržiti na zagrejanom ulju da porumene sa jedne i sa druge strane. Izvaditi iz tiganja, crni luk iseckati na režnjeve, staviti u vrelo ulje, pa dodati belog luka, iseckanu šargarepu na kolutiće i propžiti da omekša. Dodati jednu kašiku začinske paprike, prženo meso, iseckani paradajz, krompir isečen na kocke. Sve zaliti sa pola litre vode i krčkati 30-ak minuta. Dodati začine, prokuvati još 5 minuta. Ukoliko želite da povećate gustinu, dodajte supenu kašiku brašna, rastvorenu u maloj količini vode.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: