-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Kum
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
- Josipa Lisac - Magla
- Vlado i Rodja - Draga
- Toše Proeski - Bože, brani je od zla
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoNajlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji
Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salateDa li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.99 108.75 109.51
-
Juneće šnicle u sosu
Napravite ukusne šnicle, a obrok upotpunite svežim povrćem.
20-09-2016 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Alex9500
Sastojci:
- 4 veće juneće ili svinjske šnicle,
- 2-3 glavice crnog luka,
- 3-4 čena belog luka,
- po ukusu praziluk,
- 2 šargarepe,
- 2dl paradajz pirea,
- 1,5-2dl belog vina,
- 2 kašike crvene mlevene paprike,
- biljni začin, biber,
- 2 lista lovora,
- kašičica bosiljka i ruzmarinaPriprema: Istući šnicle i propeći, izvaditi i u istoj masnoći upržiti sitno iseckani luk. Dodati rendanu šargarepu i kratko nastaviti prženje. Dodati paradajz pire, vino i ostale začine, šnicle uvaljati u brašno pa ubaciti u pripremljeni temeljac i naliti vodom. Poklopiti i dinstati na tihoj vatri, uz dodavanje vode. Što duže traje dinstanje šnicle su mekanije i sočnije.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: