-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Onako, Od Oka
- Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
- Galija - Digni ruku
- Željko Samardžić - Pokazi mi sta znas
- Zdravko Čolić - Krasiva
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoKako da uklonite tvrdokorne mrlje sa posuđa? Jedno voće može da pomogne
Društvene mreže mogu da budu veoma korisne, posebno kada želimo da otkrijemo i podelimo trikove za brzo i efikasno čišćenje.
Namirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideruNeke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Humus
Napravite ukusni namaz u domaćoj radinosti.
27-03-2023 | 12:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-olepeshkina
Sastojci:
- 200gr sirovih leblebija
- 4 supene kašike tahini paste
- 100ml maslinovog ulja
- jedan limun
- kašičica soli
- pečeni susam ili začin po željiPriprema: Lelebije uveče potopiti u hladnoj vodi. Sutradan ocediti, proprati i kuvati sat vremena da omekšaju. Procediti, jednu polovinu leblebija staviti u dublju posudu, dodati 50 ml maslinovog ulja, so, sok od pola limuna, 2 kašike tahinija i štapnim mikserom sve umutiti. Ukoliko je suviše gusto, dodati malo hladne vode. Umešati i dodati dve kašike pečenog susama.
Sa drugom polovinom, ponoviti postupak, a sem susama dodati druge začine po želji - kurkumu, beli luk, prešun...Držati u frižideru. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: