-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Vrime da se pomirim sa svitom
- Djordje Balašević - Devojka sa čardaš nogama
- Marija Šerifović - U nedelju
- Neverne Bebe i Vanna - Samo za tvoje oci
- Haustor - Uzalud pitaš
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoDomaće Ferero Kuglice
Kolač koji je idealno rešenje za slavsko posluženje, iznenadne goste, ali i hladne zimske večeri koje provodimo ispred televizora.
-
ZdravljeU koje vreme u toku dana je najbolje da vežbamo?
Redovna fizička aktivnost važna je za naše blagostanje i zdravlje. Ipak, pitanje koje se često postavlja odnosi se na vreme koje je najpogodnije za ove aktivnosti.
Rotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i mineralaIako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
-
PutovanjaMaldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira
Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.
Briž i Gent: Skrivni dragulji BelgijeOba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
-
PreporučujemoKako da uklonite tvrdokorne mrlje sa posuđa? Jedno voće može da pomogne
Društvene mreže mogu da budu veoma korisne, posebno kada želimo da otkrijemo i podelimo trikove za brzo i efikasno čišćenje.
Namirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideruNeke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.62 119.46 120.29 USD 107.81 108.57 109.33
-
Domaća sarma
Napravite sarmu po domaćem receptu.
22-12-2022 | 13:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Elenglush
Sastojci:
- glavica kiselog kupusa (oko 2kg)
- 1 kg mešanog mlevenog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- ulje za prženje
- kašika aleve paprike
- so, biber, začini po želji
- 500 gr suvih rebaraca
- 3 supene kašike pirinčaPriprema: Crni i beli luk usitniti i propržiti na ulju, dodati mleveno meso i propržiti, pa dodati začine, alevu papriku, promešati i skloniti sa šporeta. Dodati pirinač. Odvajati listove kiselog kupusa, dodati na njih po kašiku fila i formirati sarme. Slagati u šerpu. Između sarmi staviti suva rebarca, prekriti listovima kiselog kupusa, sipati 2 dl vode, poklopiti i na laganoj vatri krčkati par sati.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: